Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, wbak1102 napisał(a):

Aero Glass nie chce się zainstalować.

U mnie się zainstalowało 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

System można i należy aktualizować (tylko wersję Full) oraz pobierać aplikacje ze Sklepu. Ale sklepu przecież nie ma

Opublikowano
57 minut temu, pawelek1980 napisał(a):

Witam, czy trzeba go aktualizować czy pozostawić go takiego jaki jest zaraz po instalacji systemu? Co daje aktualizacja tego systemu oprócz innych cyferek w nazwie systemu?

Nie trzeba, ma ws,ystkie łatki 

28 minut temu, pawelek1980 napisał(a):

U mnie się zainstalowało 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

System można i należy aktualizować (tylko wersję Full) oraz pobierać aplikacje ze Sklepu. Ale sklepu przecież nie ma

Serio, nie ma sklepu? A patrzyłeś do folderu instalki?

Opublikowano
3 minuty temu, pawelek1980 napisał(a):

Przepraszam, nie zauważyłem, jest sklep

Sklep się i tak nie instaluje

1 minutę temu, wbak1102 napisał(a):

Ale u mnie nie chce się zainstalować,próbowałem kilka razy i nic.

Optymalizator usług masz ustawione na domyślne?

Opublikowano

Wszystko pięknie ,ładnie hula ale IObit Driver Booster nie instaluje wszystkich sterowników. Laptop Asus  ExpertBook Ryzen3. Na innych modach instalował wszystko, w tym na LTSB core z 2019 roku. Jakby dało się to ogarnąć to by było idealnie. Po optymalizacji doszedłem do 28 procesów. Może w wersji extreme uda się zainstalować sterowniki? Dzięki srom-otnik za włożoną pracę. Pozdrawiam.

Opublikowano
17 minut temu, darude66 napisał(a):

Wszystko pięknie ,ładnie hula ale IObit Driver Booster nie instaluje wszystkich sterowników. Laptop Asus  ExpertBook Ryzen3. Na innych modach instalował wszystko, w tym na LTSB core z 2019 roku. Jakby dało się to ogarnąć to by było idealnie. Po optymalizacji doszedłem do 28 procesów. Może w wersji extreme uda się zainstalować sterowniki? Dzięki srom-otnik za włożoną pracę. Pozdrawiam.

Iso jest nieobcinane, ma wszystkie łatki, więc nie powinno być trudności w instalacji sterowników. 

Ja korzystam z tego programu do ściągania sterów w wersji portable i mam wszystkie zainstalowane.

Opublikowano
16 minut temu, balusiek napisał(a):

A nie pomyślałeś sobie, że to może być osoba niedowidząca na przykład? Po co utrudniać?

Widać twoim zdaniem nikomu nie pomagać co ty facet tu robisz.Może się przydać komuś innemu i nie pomyślałeś.:thumbdown:

Opublikowano
3 godziny temu, balusiek napisał(a):

A co ty pomogłeś? Sromotnik wysłał na PW i koniec tematu...

A ty jesteś moderator czy co,co się tak interesujesz,a po drugie nie będę karmił Trolla.

Do pobierania sterów można też użyć Driver Easy,trochę wolno pobiera ale jest dobry. >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam. 

Niestety mam problem, po instalacji na laptopie system nie widzi karty sieciowej i nie mogę połączyć wifii.

Jest tylko tryb samolotowy. 

Po kablu nie mam możliwości połączenia. 

Ktoś ma pomysł co z tym zrobić?