Venosaur Posted July 7, 2024 Report Posted July 7, 2024 Witam, zastanawiam się nad zakupem laptopa. Ogólnie nie gram w gry i zastosowanie domowo - biznesowe. Dell czy thinkpad ? myślę nad thinkpad t14 gen4 amd i dell - Dell Latitude 5540 i7-1355U/16GB/512/Win11P wielkie dzięki za wszelkie uwagi Pozdrawiam Quote
Jaro070 Posted July 8, 2024 Report Posted July 8, 2024 Rozumiem, że budżet to ok 6 tys? W Dellu jest bardzo wygodna klawiatura oraz wydajne i ciche chłodzenie. Ale raczej brałbym wersję z i5, bo ma tylko nieznacznie niższe taktowanie, a mocniejsza grafika raczej Ci się nie przyda. W konfiguracji i5-1345U/16GB/512/Win11P kosztuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Venosaur likes this Quote
BartAcid Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 W Lenovo chowa się klawiatura więc tak nie odciska się na ekranie. Generalnie co kto lubi bo oba sprzęty fajne. Kwestia dizajnu bardziej i tego co kolega wcześniej napisał. Jak się pisze na klawie bo to ma największe znaczenie. starcraft2fan and Venosaur like this Quote
Venosaur Posted July 16, 2024 Author Report Posted July 16, 2024 Chowa klawiatura ? niezły żart Nie wiem tylko czy nie czekać na nowego Amd 9000? Quote
BartAcid Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 Może nie w każdym ale ostatnio miałem ThinkPada X1 i klawisze się obniżały i nie odciskały na ekranie. Może nie każdy ma taki ficzer. Liczyłem, że Lenovo zaszalało w Thinkach. Venosaur likes this Quote
Recommended Posts