maroks Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 Witam szukam darmowego programu do personalizacji Paska Start w Windows 10. Chodzi mi by można było dodać animacje, efekty, czy motywy. Tak by można było zupełnie zmienić jego wygląd Quote
maroks Posted June 20, 2024 Author Report Posted June 20, 2024 Dziękuję pobawię się tym. A coś by zmienić całkowicie pasek zadań? Quote
starcraft2fan Posted June 20, 2024 Report Posted June 20, 2024 1 godzinę temu, maroks napisał(a): Dziękuję pobawię się tym. A coś by zmienić całkowicie pasek zadań? startallback jest najlepszy, ale musisz kupić lub 'pożyczyć', są linki na forum. fajną ciekawostką jest transluent tb i retrobar. Quote
maroks Posted June 21, 2024 Author Report Posted June 21, 2024 Dziękuję zobaczę Ale z tego co widzę startallback jest tylko pod windows 11 Quote
promario Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 3 godziny temu, maroks napisał(a): Dziękuję zobaczę Ale z tego co widzę startallback jest tylko pod windows 11 Dla win10: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
magg Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 3 godziny temu, promario napisał(a): Dla win10: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A dla 8czki też jest? Quote
promario Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 19 minut temu, magg napisał(a): A dla 8czki też jest? Tak, w sekdcji "Additional downloads". starcraft2fan likes this Quote
starcraft2fan Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 5 minut temu, promario napisał(a): Tak, w sekdcji "Additional downloads". [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak, ten program oraz OpenShell wzięły swój początek od wyrzucenia interfejsu Metro w Windowsie 8 na rzecz menu start z XP/7 jak pamiętam promario likes this Quote
promario Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 9 minut temu, starcraft2fan napisał(a): Tak, ten program oraz OpenShell wzięły swój początek od wyrzucenia interfejsu Metro w Windowsie 8 na rzecz menu start z XP/7 jak pamiętam Openshell ma sporow więcej możliwości w przeciwnieństwie do Startisback... Można dużo więcej nim pozmieniać, mniej ogranicza jak dla mnie. starcraft2fan likes this Quote
starcraft2fan Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 Teraz, promario napisał(a): Openshell ma sporow więcej możliwości w przeciwnieństwie do Startisback... Można dużo więcej nim pozmieniać, mniej ogranicza jak dla mnie. No i jest darmowy i otwartoźródłowy No ale wolę StartIsBack, bo zależy mi po prostu na wyglądzie z W7 bez udziwnień. Można niby raz sobie ustawić i importować ustawienia (często zmieniam systemy lub mam nowe komputery), ale za dużo roboty imho [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] promario likes this Quote
magg Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 Ktoś mi podrzucił zestaw do zmiany stary ale były już stare. Dzięki Quote
Recommended Posts