Portalnet Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 Witam Chciałbym pozgrywać z youtube muzyka do mp3 , sa to rożnego rodzaju remixy itp. aby nagrać na pena i odtwarzać w aucie. Widziałem różne strony które to robią ale trochę się boje czy czegoś jakiegoś śmiecia nie dorzucają do pliku. Co byście polecili bezpiecznego i prostego ? ( warunek z uwagi ze sa to remixy sa to pliki ktore maja ponad godzinę muzyki i najlepiej aby bylo w jakości 320) Quote
roman59 Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 Ja używam tego programu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ps. Na torrentach znajdziesz wersję premium zdzisiek24 likes this Quote
Biblioteka Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja mam rozszerzenie 3. Ale nie działa na Mozilla Firefox. Na innych tak. Quote
Dziadek13 Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
piter1114 Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 7 godzin temu, Portalnet napisał(a): w jakości 320 kilka kawałków zgrasz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ,ale wszystko zależy od tego w jakiej jakości został umieszczony plik na YT. Quote
ITFun Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
michalzienia Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts