swiniarobert69 Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 40 minut temu, srom-otnik napisał(a): GOTOWE! czyli moge pobierać ponownie tak ? Quote
Mr.T Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 tak po znajomości NOWA WERSJA !!!!!!!!!! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan, crypt, LAGUNA and 8 others like this Quote
WSZ Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 1 minutę temu, Mr.T napisał(a): tak po znajomości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To już ta nową wersja ? Quote
swiniarobert69 Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 4 minuty temu, Mr.T napisał(a): tak po znajomości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki wielkie Quote
piotrk123 Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 To i ode mnie reup, tylko też pixeldrain [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] EDIT dodany mirror moszter likes this Quote
piotrk123 Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 W moim przypadku ta która widnieje w pierwszym poście. Ściągana kwadrans temu. Quote
NASIR Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 Czapka z dyńki za kolejną odsłonę łokna "Grzybie" jesteś wielki srom-otnik likes this Quote
WSZ Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 Mógłby ktoś uściślić czy któryś z linków to wersja dzisiejsza. Quote
Letho Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 Ludzie ogarnijcie się. Wszystkie wersje są finalnymi. Prezes @Mr.T dorzucił od siebie z szybszych serwerów, miły gest starcraft2fan and srom-otnik like this Quote
WSZ Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 15 minut temu, Letho napisał(a): Ludzie ogarnijcie się. Wszystkie wersje są finalnymi. Prezes @Mr.T dorzucił od siebie z szybszych serwerów, miły gest Sęk w tym że autor pisał że dziś wpadnie poprawiona wersja stąd te pytania po wrzuceniu nowych linków. LAGUNA likes this Quote
Mr.T Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 36 minut temu, WSZ napisał(a): To jest ta dzisiejsza wersja? TAK srom-otnik, starcraft2fan and swiniarobert69 like this Quote
boniek Posted May 27, 2024 Report Posted May 27, 2024 W związku z zaistniałą sytuacją...w końcu chyba już mi minie alergia na 11-stki ładujemy finalną wersję i zobaczymy jak się będzie sprawować DZIĘKI SERDECZNE MISTRZU!! srom-otnik and starcraft2fan like this Quote
srom-otnik Posted May 27, 2024 Author Report Posted May 27, 2024 Godzinę temu, Mr.T napisał(a): tak po znajomości NOWA WERSJA !!!!!!!!!! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki Stary! PZDR! starcraft2fan and FILAGOL like this Quote
FILAGOL Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 System gładko się instaluje Działa szybko nie zauważyłem powyższych problemów innych forumowiczów system wydaje się lżejszy jest bardziej responsywny płynnie działa na ASUS K555L Lapek otrzymał nowe życie tak się zastanawiam, gdyby M$ nie był bucem i pozwolił oficjalnie modować swoje systemy, to Moderzy tacy jak miłościwie nam panujący i niepodzielny władca modów @srom-otnik, mógłby w pełni rozwinąć swój potencjał i systemy M$ byłyby, nareszcie ludzkie i dopracowane, po za tym M$ powinien doceniać takie osoby, a nie ich ścigać może by zobaczyli, czego użytkownicy naprawdę potrzebują, a nie co, włodarze M$ sami nam narzucają. Przecież M$ by na tym zyskał nie rozumiem polityki M$ boniek, Layon, LAGUNA and 4 others like this Quote
LAGUNA Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Tak naprawdę to obie wersje są super. Zainstalowany na C2D malutkim SSD 64GB Jeśli by ktoś chciał sobie do przeglądania internetu i oglądania np. filmów to swobodnie można używać systemik. FILAGOL likes this Quote
pawelek1980 Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 w tej nowej wersji można zmienić zdjęcie awatara? Quote
WSZ Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Jakiś changelog poprawionej wersji względem poprzedniej ? Quote
srom-otnik Posted May 28, 2024 Author Report Posted May 28, 2024 Teraz, WSZ napisał(a): Jakiś changelog poprawionej wersji względem poprzedniej ? Niewiele, ale jednak istotne zmiany: 1. Naprawa zgłoszonego błędu możliwością regulacji suwakiem zajętości dysku przez tworzone punkty przywracania systemu 2. Dodano wiele blokad telemetrycznych, ale i tak to stanowczo za mało - całość kontroli prywatności powierzyłem zaufanemu i genialnemu narzędziu -> O&OShutUp Koniecznie warto zainstalować jeśli korzysta się punktów przywracania systemu! C9S, starcraft2fan, FILAGOL and 1 other like this Quote
boniek Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Cóż mogę powiedzieć...nic dodać nic ująć ewentualnie można dorzucić możliwość wgrania tych słynnych czarnych ikonek, ja mam do nich sentyment, więc dograłem sobie "ręcznie". Świetna robota @srom-otnik, jak zawsze z resztą donate bezapelacyjnie należy się! pozdro dla Mistrza i wszystkich Użytkowników winclub! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] srom-otnik and starcraft2fan like this Quote
FILAGOL Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 siema @boniek czy mogę Cię poprosić o wstawienie paczki z tymi ikonkami Masz racje jakiś taki sentyment do nich znak rozpoznawczy @srom-otnik a i słynne grzybki muchomorki w instalatorze Pozdrawiam boniek, srom-otnik and starcraft2fan like this Quote
boniek Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Nie wiem czy mogę...ale chyba mogę tylko trzeba trochę pokombinować, bo skrypt z folderu TUNING/WYGLĄD z poprzednich modów raczej nie zadziała. Wyciągnąłem plik imageres.dll.mun, który trzeba wrzucić (podmienić plik istniejący) do ścieżki: C:\Windows\SystemResources A żeby to uczynić to odpal kompa z jakiegoś liveos typu hiren boot, medicat czy cokolwiek innego co będzie miało dostęp do Twojego dysku z systemem, do w/w ścieżki i będzie miało uprawnienia admina. Po podmianie pliku i odpaleniu 11-stki programem FileReplacer odśwież cache ikon i powinny ukazać się czarnuszki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66, kkk302, starcraft2fan and 4 others like this Quote
srom-otnik Posted May 28, 2024 Author Report Posted May 28, 2024 2 godziny temu, pawelek1980 napisał(a): w tej nowej wersji można zmienić zdjęcie awatara? Siedzialem od 9 rano do teraz szukajac problemu, ktorego NIE MA i nie było. Kamerka dziala, można robić zdjęcia, gadać via skype, meet, można zmieniac zdjęcia avatara używając zdjęć obecnych na dysku i wykonanych kamerką. Już myślałem, że znów coś skopałem i będzie potrzebne kolejne nowe iso. Na szczęście błąd po stronie usera swiniarobert69, LAGUNA and Robert M like this Quote
FILAGOL Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Dzięki @boniek za podesłanie plików biorę się za testowanie co do problemu o którym napisał @pawelek1980 hmmm... avatar zmienia sie bez problemu tak jak napisał @srom-otnik boniek and srom-otnik like this Quote
WSZ Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Jest jakiś lux aktywator bez żadnych śmieci podejrzanych ? Czy każdy jeździ na KMSie ? Pytam bo przez kilka lat wypadłem z obiegu. Quote
FILAGOL Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Siema @WSZ polecam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kupisz klucz za parę PL bez "żadnych śmieci podejrzanych" Kluczyk zawsze jest najlepszym wyjściem Pozdrawiam boniek likes this Quote
boniek Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 2 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Siema @WSZ polecam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kupisz klucz za parę PL bez "żadnych śmieci podejrzanych" Kluczyk zawsze jest najlepszym wyjściem Pozdrawiam Dokładnie, również polecam ten sklep. Ewentualnie aktywuj sobie czasową licencję przez cmd (tylko co jakiś czas trzeba odświeżać), wygoogluj "windows cmd activation" i znajdziesz opisów co nie miara Quote
swiniarobert69 Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 dobra system postawiony jeszcze raz nie ma problemu z przywracaniem, a lubie je mieć bo już nie raz uratowało mi du*e Quote
boniek Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 3 godziny temu, pawelek1980 napisał(a): w tej nowej wersji można zmienić zdjęcie awatara? @pawelek1980 wywala Ci błąd 0x80070520? Jeśli tak, to u mnie jest to samo i doczytałem się, że odpowiada za to aktualizacja KB5036980, więc to nie jest wina Sromotnika. A najlepsze jest to, że po uruchomieniu systemu, mimo tego błędu, awatar się ustawia LAGUNA and pawelek1980 like this Quote
Recommended Posts