Jump to content

Recommended Posts

Posted
W dniu 13.12.2024 o 20:56, Pelsonmx napisał(a):

ja widzę tu połowa rzeczy nie trybi w tym systemie :( szkoda bo fajny ale mało użytkowy :( 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

klikając cokolwiek tutaj nic się totalnie nie dzieje...

Przejdź w tryb z aktualizacją windy, BT odpali..

Posted

Hej sromotnik mam nowy sprzed z i3 11154g mam problem z instalacją aio win 11  pokazuje mi że instalator nie ma sterowników do dysku nvm ale przy próbie wskazaniu odpowiedniego sterowniku i tak nie wykrywa dysku pomożesz.

Posted
Godzinę temu, Fury6389 napisał(a):

Hej sromotnik mam nowy sprzed z i3 11154g mam problem z instalacją aio win 11  pokazuje mi że instalator nie ma sterowników do dysku nvm ale przy próbie wskazaniu odpowiedniego sterowniku i tak nie wykrywa dysku pomożesz.

napisz jaki laptop jakiej marki pomoge tylko napisz

Posted
4 minuty temu, sebio napisał(a):

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  proszę bardzo 😁

Tak jak wyżej napisałem pobrałem wcześniej to co podałeś ale instalator i tak nie che pójść dalej.

Posted
Godzinę temu, Fury6389 napisał(a):

Tak jak wyżej napisałem pobrałem wcześniej to co podałeś ale instalator i tak nie che pójść dalej.

a w co tam klikasz? dałes do folderu sources na pendrive

Posted
56 minut temu, zdzisiek24 napisał(a):

Pobierz  sterownik Intel Rapid Storage Technology, rozpakuj, dodaj do pendriva z obrazem  i wskaż przy instalacji.

Ps   To pewnie to:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki za pomoc chyba pobrałem starą wersję sterownika ale temat już ogarnięty. 

Posted
10 minut temu, swiniarobert69 napisał(a):

@sromotnik, co koniec tego tematu czy jak ? coś nowego sie szykuje 

Tak, do pobierania tylko to co obecnie dostępne.

Za jakiś czas może zrobię Pro Extreme 23H2 (jak mi wyjdzie), a na pewno będę chciał wydać 24H2 Pro/Home  Lite.

swiniarobert69 and Miodek like this
Posted

Wszystko jest suuuper ale. ..po zainstalowaniu wersji Extreme jak uruchamiam komputer (używam stacjonarnego) to pojawia się przez ok 2-3 sekundy ekran z wyborem windowsa 11 (jest tego chyba 5 linijek - wcześniej były okienka - samo się zmieniło). Gdy nic nie wybieram system ładuje się normalnie ale ten pojawiający się ekran jest trochę irytujący. Jeżeli można to jakoś wyłączyć, będę wdzięczny za odpowiedź