christopher732 Posted May 18 Report Share Posted May 18 Czy może macie panie i panowie namiar na spolszczenie tego programu. Udało mnie się ściągnąć spakowanego winrarem ale z hasłem i kibel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted May 18 Report Share Posted May 18 Ale czy hasło w pliku winrar czy hasło z numerem seryjnym do spolszczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 18 Author Report Share Posted May 18 sorry że nie sprecyzowałem ,hasło w pliku winrar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted May 19 Report Share Posted May 19 A można wiedzieć skąd pobrałeś spolszczenie z plikiem .rar ? Jedynie co znalazłem hasło z numerem seryjnym do spolszczenia - ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007 (Zainstalowałem spolszczenie i działa prawidłowo) W Wersji 2024 próbowałem złamać hasło ale wynik był błędny. Pomęcze dalej poprosiłem autora spolszczenia o dostęp linka z hasłem, trzeba jeszcze poczekać kilka dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 wstyd się przyznać bo to z nielegalnego źródła a oto ten plik do dyspozycji ,złam hasło i po kłopocie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted May 19 Report Share Posted May 19 Gdzie jest hasło ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 no właśnie gdzie jest hasło? podaj mi hasło do tego archiwum rar i sprawa załatwiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted May 19 Report Share Posted May 19 a haslem nie jest adres strony skad pobrałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 oj bardzo bym chciał aby tak było, ale niestety problem nadal jest. jest tu tylu fachowców pewnie ktoś to złamie lub znajdzie w necie bez hasła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasi77 Posted May 19 Report Share Posted May 19 Witam tym programem zrobisz wszystko ale nie demo niestety klucz musisz sam wyszukać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 znalazłem u siebie na dysku średniowieczną wersje obawiam się że to nie pomoże ale możesz spróbować złamać hasło masz tu program [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted May 19 Report Share Posted May 19 Spolszczenie wydaje się uszkodzony bo rozpakowaniu jest pusty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasi77 Posted May 19 Report Share Posted May 19 U mnie to samo plik uszkodzony albo jest pusty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 to marny programik i bezużyteczny do takich operacji jak sami państwo wiecie trzeba dysponować bardziej zaawansowanym programem i zaręczam że plik winrar jest prawidłowy. Aby to udowodnić rozpakujcie sobie tym lipnym programem jakikolwiek winrar i zobaczcie jaki będzie efekt. a tym czasem dzięki za poświęcony czas . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted May 19 Report Share Posted May 19 Plik do dyspozycji jak piszesz - złamałeś . Gzie jest hasło ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopher732 Posted May 20 Author Report Share Posted May 20 Proszę czytaj z zrozumieniem , plik do dyspozycji dla was a szczególnie dla ciebie abyś go złamał czekam na efekt ponoć jesteś dobry w te klocki takie chodzą słuchy po necie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysiekxperia Posted July 8 Report Share Posted July 8 Jestem na 99% pewien, ze to archiwum nie zawiera żadnego spolszczenia, a jest to dowcip jakiegoś pryszczatego stulejarza, który ma teraz ubaw jak miotasz się po necie, aby znaleźć hasło. Już na pierwszy rzut oka widać, ze jest to lipa. Nie spotkałem się jeszcze, aby ktoś w ten sposób zabezpieczał archiwum, czyli całe bez możliwości zobaczenia co jest w środku. Czyli jakie pliki itp. Prawie zawsze jest tez nie zaszyfrowany plik, informujący z jakiej strony to ściągnięte, aby wejść tam po hasło i pierdylion reklam oglądnąć i jaki "miszcz" to dzieło spłodził. LuxEN likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rbrt Posted September 22 Report Share Posted September 22 On 5/19/2024 at 2:23 AM, Ryzenek said: A można wiedzieć skąd pobrałeś spolszczenie z plikiem .rar ? Jedynie co znalazłem hasło z numerem seryjnym do spolszczenia - ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007 (Zainstalowałem spolszczenie i działa prawidłowo) W Wersji 2024 próbowałem złamać hasło ale wynik był błędny. Pomęcze dalej poprosiłem autora spolszczenia o dostęp linka z hasłem, trzeba jeszcze poczekać kilka dni. Czy można prosić o namiary na to spolszczenie do ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted September 23 Report Share Posted September 23 W dniu 22.09.2024 o 17:41, Rbrt napisał(a): Czy można prosić o namiary na to spolszczenie do ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007? Nie ma i nie będzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts