Jump to content

ACDSee Photo Studio Ultimate 2024 - Spolszczenie

Recommended Posts

A można wiedzieć skąd pobrałeś spolszczenie z plikiem .rar ?

Jedynie co znalazłem hasło z numerem seryjnym do spolszczenia - ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007 (Zainstalowałem spolszczenie i działa prawidłowo)

W Wersji 2024 próbowałem złamać hasło ale wynik był błędny. Pomęcze dalej poprosiłem autora spolszczenia o dostęp linka z hasłem, trzeba jeszcze poczekać kilka dni.

to marny programik i bezużyteczny do takich operacji jak sami państwo wiecie trzeba dysponować 

bardziej zaawansowanym programem i zaręczam że plik winrar jest prawidłowy.

Aby to udowodnić rozpakujcie sobie tym lipnym programem jakikolwiek winrar i zobaczcie jaki będzie efekt.

a tym czasem dzięki za poświęcony czas . ✋

Jestem na 99% pewien, ze to archiwum nie zawiera żadnego spolszczenia, a jest to dowcip jakiegoś pryszczatego stulejarza, który ma teraz ubaw jak miotasz się po necie, aby znaleźć hasło. Już na pierwszy rzut oka widać, ze jest to lipa. Nie spotkałem się jeszcze, aby ktoś w ten sposób zabezpieczał archiwum, czyli całe bez możliwości zobaczenia co jest w środku. Czyli jakie pliki itp.

Prawie zawsze  jest tez nie zaszyfrowany plik, informujący z jakiej strony to ściągnięte, aby wejść tam po hasło i pierdylion reklam oglądnąć i jaki "miszcz" to dzieło spłodził.

LuxEN likes this

On 5/19/2024 at 2:23 AM, Ryzenek said:

A można wiedzieć skąd pobrałeś spolszczenie z plikiem .rar ?

Jedynie co znalazłem hasło z numerem seryjnym do spolszczenia - ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007 (Zainstalowałem spolszczenie i działa prawidłowo)

W Wersji 2024 próbowałem złamać hasło ale wynik był błędny. Pomęcze dalej poprosiłem autora spolszczenia o dostęp linka z hasłem, trzeba jeszcze poczekać kilka dni.

Czy można prosić o namiary na to spolszczenie do ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 13.0.0 Build 2007?