Camis Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Szyfruj dysk. Dokladnie, mnie to uratowalo. Ale kompa stracilem na lata, sprawa umozona. A ja polecam swój temat i proszę o sprawdzenie odważnych jak im się chce. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dajcie znać jak wam poszło w temacie Litosci...
Nieobecny Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 A jak udam się do sklepu i zakupię Microsoft Windows 10 Home 64-Bit OEM-Version - to on będzie mój już na wieki nawet jak zmienię płytę - procek cały komputer i po 10 latach będę mógł go sprzedać bo będę jego pierwszym właścicielem. Nie - OEM nie mozna przenosić na inny komputer(płytę), laptop. Po 10 latach zakończy sie wsparcie od momentu aktywacji na danym sprzęcie - system do kosza. Kochany MS.
PTYS Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 oficjalnie nie można ale bez problemu można aktywować telefonicznie, ja często zmieniam graty w kompie i bez problemu aktywuję czy to win 7 cz win8.1
djtimon89 Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 O masakra czego to ludzie nie sprzedadzą [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Guest andriejz Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Witam To w końcu jak jest z legalnośćią są czy nie są legalne według polskiego prawa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Pozdrawiam
Recommended Posts