lukcio31 Posted April 29, 2024 Report Posted April 29, 2024 Piszę w Imieniu znajomego. Na dysku SSD 512GB miał zainstalowany Windows 11 23H2,który mu nie odpowiada i postanowił wrócić do Windows 10 22H2-czysta instalacja Windows 10 z formatem dysku systemowego i usunięciem z niego partycji jakie są na dysku systemowym,bo ta wersja bardziej mu odpowiadała. Instalując Windows 10 -powrót do tej wersji ,system zostanie automatycznie aktywowany? Quote
brygada69 Posted April 29, 2024 Report Posted April 29, 2024 Tak zostanie automatycznie aktywowany po podłączeniu do internetu. W czasie instalacji nie podawaj klucza kliknij nie mam klucza instalacja pójdzie dalej Quote
Josef Stalin Posted April 29, 2024 Report Posted April 29, 2024 Witam i bardzo dziękuje. Jestem posiadaczem starego Samsunga R580 -syn zostawił mi ten sprzęt ,kiedy skończył studia- i postanowiłem go trochę odmłodzić.Kupiłem dysk ssd ,dodałem pamięci RAM i zainstalowałem Win10.Wszystko to dzięki informacjom od Was. Mam65 lat i nawet moje dzieci nie chcą mi tłumaczyć ,, co i w jaki sposób''.Mówią ,że szybciej będzie jak sami zrobią niż to całe tłumaczenie. Jednak niezbyt często odwiedzją rodziców. Dzięki waszym wskazówką ,sam wszystko zrobiłem i ... jestem z tego dumny. System się wgrał i aktywował ,wszystko chodzi jak należy.Jeszcze raz dziękuje wszystkim i pozdrawiam. stens and redbull89 like this Quote
tgajdzik Posted May 17, 2024 Report Posted May 17, 2024 jestem zalogowany i nie moge pobrac windows 10 pro Quote
Recommended Posts