zenek150 Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 link z pierwszego postu nie działa Quote
Denzu742 Posted August 23, 2024 Report Posted August 23, 2024 W dniu 17.08.2024 o 13:52, zenek150 napisał(a): link z pierwszego postu nie działa Tu jest działający link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
hawrisor Posted August 25, 2024 Report Posted August 25, 2024 W dniu 14.03.2024 o 14:41, redbull89 napisał(a): W którym dokładnie monecie? Po kliknięciu w które ustawienie? Zweryfikuje jutro czy to tylko kwestia wyłączenia usługi czy coś więcej. Druga sprawa - czy oprócz komunikatu cras"Jestem Idiotą"e aplikacje ustawienia czy przechodzi dalej? Sam komunikat jest jest oznaką że aplikacja chce odwołać się do czegoś co jest usunięte lub wyłączone. Ten sam komunikat występował w oryginalnym systemie sromotnika przy zarządzaniu miejscem do magazynowania. @redbull89 Powiem ci w skrocie. System wydaje sie za**bisty, Jak dalej bedzie to sie zobaczy. Na starcie rufus wywalil blad o starym bootloaderze czego powodem MOZE BYC ALE NIE MUSI dosyc czesty BSOD. Narazie nie zaobserwowalem po paru dobrych restartach wiec jest git. Najbardziej mnie denerwuje dosyc ten blad wlasnie o ktorym napisales wyzej. Daloby to rade ogarnac? Nie ukrywam troszke to przeszkadza. A tak to system wydaje sie poteznie kozacki. Pozdrawiam PS Nie mozna bardzo czesto odpalic MM w CS2. Pojawia sie blad jak ponizej. Oraz jest problem z kupowaniem ze steama przez csa. Jakis fix moze? Bo system jest jednym z lepszych i nie chce go zmieniac Niektore z plikow gry nie posiadaja podpisu cyfrowego lub ich podpis jest nie wazny. Uniemozliwia to polaczenie z serwerami zabezpieczonymi przez VAC. Quote
Vendeur Posted August 26, 2024 Report Posted August 26, 2024 Cześć, mam może głupie pytanie, ale czy ta wersja systemu jest scrackowana albo czy mogę ją aktywować jakimś generatorem kluczy, czy muszę posiadać oryginalny klucz Windowsa? Quote
Recommended Posts