Stefcio52 Posted March 19, 2024 Report Posted March 19, 2024 Fajnie, że ktoś wskrzesił systemy sromotnika, używałem ich od XP i 2003 Workstation nigdy, się na nich nie zawiodłem. Gdyby tylko dało się zrobić wersję x86, mam starego notepada w którym mimo, że procek jest 64bitowy coś tam poobcinali i trzeba instalować wersje 32bitową. Niestety nikt nie bawi się w modowanie wersji Home w 32bitach, sprzęcik fajny sprawdza się na wyjazdy, tylko, żeby system był trochę bardziej dopieszczony. Quote
stens Posted March 20, 2024 Report Posted March 20, 2024 6 godzin temu, boniek napisał(a): czy aby na pewno bez problemów przeszedł u Ciebie pierwszy krok po instalacji, Tak, został wybrany SSD. Quote
Oczkins92 Posted March 25, 2024 Report Posted March 25, 2024 No to poczekam na wersje 22h2 pro z fullem aby wrócić na winde. Quote
Guwniarz Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 a jak aktywowac system? jakis najszybszy sposob Quote
FILAGOL Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 Siema @Guwniarz najszybszy sposób to: kupić klucz np.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] redbull89 likes this Quote
Adek890127 Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 Plik txt to link do jego yt z nie pobrania iso Quote
LuckyMan Posted March 28, 2024 Report Posted March 28, 2024 9 godzin temu, Adek890127 napisał(a): Plik txt to link do jego yt z nie pobrania iso Przeglądałeś ten plik??? Quote
balusiek Posted March 28, 2024 Report Posted March 28, 2024 14 godzin temu, Adek890127 napisał(a): Plik txt to link do jego yt z nie pobrania iso Należy przewinąć zawartość pliku do samego dołu. Quote
zdzisiek24 Posted March 28, 2024 Report Posted March 28, 2024 Promocja. To się nazywa agresywny marketing rodem z osiedlowych pokazów garnków i patelni. Chyba teraz tego uczą w szkole. Nie, żebym się czepiał ... Jego towar, Jego zasady. redbull89 and stens like this Quote
redbull89 Posted March 28, 2024 Author Report Posted March 28, 2024 47 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Promocja. To się nazywa agresywny marketing rodem z osiedlowych pokazów garnków i patelni. Chyba teraz tego uczą w szkole. Nie, żebym się czepiał ... Jego towar, Jego zasady. Coś w tym jest... nie nazwałbym tego agresywny... raczej sugestywny, bo co do zasady sprawdzenie kanału YouTube jest całkowicie dobrowolne... choć wskazana jako wyraz podziękowania za poświęcony czas. Mogło być agresywniej - hasło do archiwum zaszyte w jednym z klipów . Przy okazji - utrata części materiałów wymusiła mały krok w tył, ale nie ma tego złego... Obecnie nie trzeba już czekać z użyciem skryptów. Webview2 pobiera się w dowolnym momencie. Odchudzone ISO bez kompresji ma 2,10gb i chyba nie zejdę dużo niżej... Win2h22 można obciąć maksymalnie do jakiś 900mb (rozmiar po kompresji), ale niestety bez obsługi sklepu i aplikacji Xbox Quote
daytek 2 Posted April 28, 2024 Report Posted April 28, 2024 W dniu 14.03.2024 o 15:12, daytek 2 napisał(a): System spisuje się bardzo dobrze. Jak dla mnie lepiej od PSHINC 10 -Edycja 1 GB Quote
kokopopo Posted May 3, 2024 Report Posted May 3, 2024 Chcialem przetestowac ale podczas pierwszego etapu instalacji nie widzi moich dyskow, mam odpowiednie sterowniki IRST na pendrive i klikam "przegladaj" zeby je wyszukac wyskakuje mi blad i wszystko znika tak wiec instalacja nie jest mozliwa Quote
C9S Posted May 3, 2024 Report Posted May 3, 2024 17 minut temu, kokopopo napisał(a): Chcialem przetestowac ale podczas pierwszego etapu instalacji nie widzi moich dyskow, mam odpowiednie sterowniki IRST na pendrive i klikam "przegladaj" zeby je wyszukac wyskakuje mi blad i wszystko znika tak wiec instalacja nie jest mozliwa dziwne zobacz czy zwykła 10 widzi dyski Quote
sokolokoo2 Posted May 4, 2024 Report Posted May 4, 2024 może ktoś dać podzielony plik bo z mega nie idzie tego pobrać Quote
mojo Posted May 5, 2024 Report Posted May 5, 2024 W dniu 28.03.2024 o 14:17, redbull89 napisał(a): ale niestety bez obsługi sklepu i aplikacji Xbox To ja był sugerował dwa kroki w tył i jednak takie komponenty jak xbox pozostawiac- stawiałem twój chlebek pół nocy a na koniec xbox z minecraftem pada i fortnite łapie zwiechy.... jak nie masz dzieci to nie wiesz co to za piekło! Quote
Mr.T Posted May 5, 2024 Report Posted May 5, 2024 plik ISO This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] robert190880 likes this Quote
pawelek1980 Posted May 6, 2024 Report Posted May 6, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak ukryć te puste dyski?? 5 minut temu, pawelek1980 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak ukryć te puste dyski?? I jeszcze nie da się dodać zdjęcia do konta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
szubidubi51 Posted May 9, 2024 Report Posted May 9, 2024 Pięknie dziękuję za remix!Tego potrzebowałem Quote
TheRefuze Posted May 9, 2024 Report Posted May 9, 2024 W weekend wlatuje na 3GB DDR2 i 2x 1.8Ghz, zobaczymy jak sie sprawdzi, napisze po tygodniu recenzje Quote
stens Posted May 9, 2024 Report Posted May 9, 2024 W dniu 6.05.2024 o 17:43, pawelek1980 napisał(a): I jeszcze nie da się dodać zdjęcia do konta Tutaj "C:\ProgramData\Microsoft\User Account Pictures" podmień sobie na swoje tej samej wielkości. Quote
davidini Posted May 22, 2024 Report Posted May 22, 2024 Delikatnie podpytam- jak idą prace nad wersją pro? Quote
starcraft2fan Posted May 24, 2024 Report Posted May 24, 2024 Zainstalowałem system na dwóch laptopach, działa bardzo sprawnie, trochę zoptymalizowałem je pod siebie, natomiast man... szybkie są te mody Czuję że będzie używane daily, czekam na dalsze wsparcie modyfikacje autora, szczególnie edycja z wersją pro by się przydała, może jeszcze opcja wybrania między full i lite. Zdaję sobie sprawę, że to czasochłonne zadanie, ale pozostawiam tylko to w formie sugestii. Wersja 1gb też jest ok, ale pomieszane strasznie są usługi i musiałem je przywracać na własną rękę, bo coś nie działało. Przestudiowałem modyfikacje Sromotnika dosyć wniklliwie, więc nie był to problem, no ale mimo wszystko, nawet jego edycje Extreme lepiej działały out of the box i miały lepiej zrobioną 'dokumentację' funkcjonalności i co działa, a co nie. Myślę że tą modyfikacje można tak jak Sromotnik zawrzeć w menu kontekstowym, lepiej opisać i zrobić jeden optymalizator usług, gdzie bufor, zapora etc. będą wyłączane poprzez wybranie tychże opcji przez usera (czy to przez skrypt w batchu, czy vbs, to już dowolnie). To tak na szybko, super że podjął się Pan modyfikacji, wiadomo że forum czeka teraz na wydanie jedenastki od Sromotnika, ale teraz mamy dopieszczoną dyszkę Pozdrawiam i dziękuję za poświęconą pracę nad Windowsem! Edit: Aha, dobrze byłoby zaaktualizować instalki dostarczone przez Sromotnika na nowsze wersje (7-zip 19 jest, a już jest dostępna 24 wersja etc.) boniek likes this Quote
srom-otnik Posted May 24, 2024 Report Posted May 24, 2024 4 godziny temu, starcraft2fan napisał(a): wiadomo że forum czeka teraz na wydanie jedenastki od Sromotnika Sorki, że się wcinam w nie swój wątek, ale uspokajam - piszę instrukcję na pulpit i wysyłam Wam iso 11 do testów, lada dzień. PZDR! Layon, Icogoo, starcraft2fan and 4 others like this Quote
swiniarobert69 Posted May 25, 2024 Report Posted May 25, 2024 no to dawaj, mam idealnego lapka pod testy asus, i5 2430, 8gb 120 ssd, GF 520M, nie mogę się doczekać Quote
z8373767 Posted June 4, 2024 Report Posted June 4, 2024 Dzięki za tego moda. Wrzuciłem go na Rdzelerona Haswella i był znacznie szybszy niż ciętę 11. Sprawdzałem Tiny11 i JG11. Widocznie 11 to za dużo na tego typu złomka. Fajnie jakby kiedyś wyszedł jakiś JG10 Final. Zbieram wszystkie wersje windowsa JG, począwszy od WinXP. srom-otnik and swiniarobert69 like this Quote
redbull89 Posted June 5, 2024 Author Report Posted June 5, 2024 14 godzin temu, z8373767 napisał(a): Sprawdzałem Tiny11 i JG11. Widocznie 11 to za dużo na tego typu złomka. Fajnie jakby kiedyś wyszedł jakiś JG10 Final. Zbieram wszystkie wersje windowsa JG, począwszy od WinXP. @srom-otnik może skusisz się na zrobienie od podstaw JG10 22h2? Windows 10 nie otrzyma już więcej większych aktualizacji wiec to dobry moment na finalna wersję. davidini and boniek like this Quote
srom-otnik Posted June 5, 2024 Report Posted June 5, 2024 Godzinę temu, redbull89 napisał(a): @srom-otnik może skusisz się na zrobienie od podstaw JG10 22h2? Windows 10 nie otrzyma już więcej większych aktualizacji wiec to dobry moment na finalna wersję. Niestety na razie nie mam czasu. I tak jadę po bandzie w domu zaniedbując różne sprawy na rzecz robienia W11. Doba nie jest z gumy. Może kiedyś, ale nie prędko. PZDR! starcraft2fan likes this Quote
Vendeur Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 @redbull89 Czy można prosić o aktualizację linku do pobierania? Quote
Grzegorz83 Posted June 12, 2024 Report Posted June 12, 2024 17 godzin temu, Vendeur napisał(a): @redbull89 Czy można prosić o aktualizację linku do pobierania? This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] swiniarobert69 likes this Quote
damianosek Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Myszka po pulpicie tak samo chodzi strasznie wolno a gdy chce odpalić dowolny folder nie działa to płynnie przy Windows 11 tak się nie działo wszystko chodziło płynnie i dobrze a tu taki problem sprawdzałem moj drugi stary system i tam chodzi bez zarzutu a tu jakby lagi są moj dysk to m2 ok 3000mb/s [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts