C9S Posted February 27, 2024 Report Posted February 27, 2024 Tworzył ktoś z forum własną modyfikacje za pomocą tego programu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Da sie wogle stworzyć swojego playbooka? Quote
C9S Posted February 27, 2024 Author Report Posted February 27, 2024 znalazłem do tego dokumentacje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LuckyMan Posted March 18, 2024 Report Posted March 18, 2024 Sam nie tworzyłem ale korzystam z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Modyfikacja jest super! Podobnie jak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , modyfikacja tworzona przy pomocy AME Nie korzystałem z bardziej dogodnych systemów, Atlas OS chyba bardziej odchudzony... Quote
leven Posted March 18, 2024 Report Posted March 18, 2024 Też korzystam z wersji Atlas OS WIN11 i jestem zadowolony. Jest stabilny i jak na razie (około 2 miesiące) wszystko działa jak należy. Z tej strony skorzystałem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
szymibtw Posted March 22, 2024 Report Posted March 22, 2024 W dniu 18.03.2024 o 10:41, leven napisał(a): Też korzystam z wersji Atlas OS WIN11 i jestem zadowolony. Jest stabilny i jak na razie (około 2 miesiące) wszystko działa jak należy. Z tej strony skorzystałem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak to instalowałeś? Można to aktualizować w jakiś sposób? Przez WU lub jakoś inaczej? Quote
leven Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts