abcxd Posted February 26, 2024 Report Posted February 26, 2024 Witam , Co parę dni mam komunikat : Zakończmy konfigurowanie komputera: "Kopa zapasowa Twojego komputer musi zostać wykonana"! W jaki sposób mogę wyłączyć tą opcję? Nie chcę tworzyć kopii zapasowej i połączyć z innym usługami firmy Microsoft. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted February 26, 2024 Report Posted February 26, 2024 Pierwsza odpowiedź : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
abcxd Posted February 27, 2024 Author Report Posted February 27, 2024 9 godzin temu, TheStraight napisał(a): Pierwsza odpowiedź : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję za pomoc Quote
m4s Posted February 27, 2024 Report Posted February 27, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LaptopIpc likes this Quote
abcxd Posted February 27, 2024 Author Report Posted February 27, 2024 Dzięki za fotki Odznaczyłem te pola , aby zatrzymać powiadomienia. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts