tr1p Posted February 16, 2024 Report Posted February 16, 2024 Cześć, Orientuje się ktoś jak można wywalić zaznaczone na screenie elementy w eksploratorze plików? Bardziej mi zależy na wyczyszczeniu folderów w oknie nawigacji dla większej przejrzystości. Jak boga kocham kiedyś miałem program do edycji tych elementów ale przeszukując sieć nic nie mogę znaleźć. Znalazłem jedynie jak ukryć menu szybkiego dostępu grzebiąc w rejestrze: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podejrzewam, że na tej samej zasadzie da rade usunąć/ukryć oznaczone na screenie foldery systemowe, ale na tym moja wiedza się kończy. Pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted February 16, 2024 Report Posted February 16, 2024 Spróbuj tym WinaeroTweaker (File explorer>Customize This PC Folder) Quote
Eleks Posted March 8, 2024 Report Posted March 8, 2024 Tutaj masz gotowe pliki edytujące rejestr, w zależności od architektury systemu. Skutecznie usuwa (ukrywa) biblioteki z okienka Mój komputer: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts