ptasznik666 Posted February 11 Report Share Posted February 11 Modyfikacja Windows'a 7 Professional X64 - instalacja tylko na MBR (Bios/Legacy). Zintegrowane aktualizacje do końca 2023. Wycięte absolutnie wszystko co się dało. Każdy kolejny usunięty komponent popsuje którąś z działających rzeczy wymienionych poniżej. Waga ISO ~ 770 MB Waga po instalacji ~ 1.80 GB Użycie RAM'u na idle ~ 360 MB (na maszynie z 4GB RAM'u na maszynie z 2 GB będzie mniej - Windows odopwiednio to skaluje) Język i układ klawiatury tylko PL Co działa? -System się włącza; -Aktywacja; -Bluetooth; -Wi-Fi; -Karty SD; -Zintegrownay .NET Framework 3.5.1 Cała reszta wycięta. Naprawdę cała reszta. Np: drukarki, pulpit zdalny, zapora, defender, update etc Jeżeli ktoś chce "poważniejszy" system polecam swojego BlessedOS'a. Testowane (i działające) programy: -Firefox ESR; -7zip; -ADB (starsza wersja, nowsza nie wspiera windowsa 7) Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek and mirr like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samson4x Posted February 11 Report Share Posted February 11 Czy żeby pobrać z tego linku MEGA trzeba tam mieć konto? Jak to pobrać bez rejestracji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasznik666 Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 10 minutes ago, samson4x said: Czy żeby pobrać z tego linku MEGA trzeba tam mieć konto? Jak to pobrać bez rejestracji? znowu na tym mega nawymyslali coś jeszcze pare dni temu bez rejestracji pobieralem... zuploaduje gdzie indziej jak będę przy kompie edit: teraz powinno dzialac samson4x likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berthold61 Posted February 12 Report Share Posted February 12 Pobrane i zaraz testowanko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawi998 Posted March 9 Report Share Posted March 9 UWAGA! Nie ma tutaj narzędzia partycjonowania i ten mod robi CAŁKOWITY FORMAT bez zgody użytkownika! Ja tak straciłem sporo TVRipów i kilka filmowych świętych graalów. Mod jest wycięty jak mężczyzna bez genitaliów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 9 Report Share Posted March 9 13 minut temu, pawi998 napisał(a): UWAGA! Nie ma tutaj narzędzia partycjonowania i ten mod robi CAŁKOWITY FORMAT bez zgody użytkownika! Ja tak straciłem sporo TVRipów i kilka filmowych świętych graalów. Mod jest wycięty jak mężczyzna bez genitaliów. Dla tego takie wynalazki przed instalacją testuje się na wirtualnej maszynie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawi998 Posted March 9 Report Share Posted March 9 @VACekjak miałem zaufanie do modów Twoich, P4VL0'a czy sromotnika i instalowałem je od razu na realnym sprzęcie, tak tutaj przejechałem się niemiłosiernie... W życiu bym się nie spodziewał, że takie świństwo można zrobić edit: nawet nie wiem czyj to mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts