dzikiws Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 Witam. Ostatnio od kilku m-cy mam problem z Windows 10, nie mogę skasować plików w katalogu Windows\Temp, zarówno z poziomu systemu jak i z Total Commandera uruchamiany jako administrator, wrzuciłem i uruchomiłem skrypt "pełne uprawnienia administratora", ale to nic nie daje, brak dostępu do usunięcia plików, robię to sposobem z poziomu linuks-a i usuwam całą zawartość katalogu Temp, ale wolałbym to robić z poziomu Windows 10. Pytanie jak postąpić ? Quote
renatan Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tgajdzik likes this Quote
stens Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 Potraktuj folder tym programikiem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dzikiws Posted January 10, 2024 Author Report Posted January 10, 2024 Dzięki za podpowiedzi, ale to nie jest rozwiązanie, choć działa, jak to zmienić abym mógł je kasować bez dodatkowych programów ? Quote
stens Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 Ten programik co podałem to jest portable i tylko raz używasz, a on przyznaje Tobie uprawienia do kasowania i edycji. 5 godzin temu, stens napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stig likes this Quote
dzikiws Posted January 10, 2024 Author Report Posted January 10, 2024 Jeszcze raz dzięki, system mam dobrze z konfigurowany, konto jest lokalne, błędów na dysku brak, Comodo nie znajduje żadnych zagrożeń, ten przypadek jest po dzisiejszym (choć było tak wcześniej) "upgrade" systemu MS, pozostałości po zainstalowaniu w katalogu Temp było chyba z 1 Gb. Quote
Recommended Posts