Guest Harleqin Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 witam nie moge aktywawac windowsa mimo ze wszystko robilem wedlug instrukcji zainstalowalem windowsa, wyskakiwal taki blad, postawilem system od poczatku i znowu to samo pomoze ktos? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ps jesli to ma jakies znaczenie, a cos mi mowi ze ma, to ten ip ktory ma byc wpisany w cmd jest wedug isitdown.us martwy[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 witam nie moge aktywawac windowsa mimo ze wszystko robilem wedlug instrukcji zainstalowalem windowsa, wyskakiwal taki blad, postawilem system od poczatku i znowu to samo pomoze ktos? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ps jesli to ma jakies znaczenie, a cos mi mowi ze ma, to ten ip ktory ma byc wpisany w cmd jest wedug isitdown.us martwy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dlaczego nie użyjesz KMSpico 9.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Harleqin Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 dlaczego nie użyjesz KMSpico 9.1 prosze powiedz cos wiecej, jestem zielony w tym temacie trzymalem sie instrukcji bo myslalem ze te wszystkie wymieniane nazwy (chyba programow) to te nieslawne haktywatory jesli to da rade to powiedz mi jak tego uzywac/odeslij na stronke gdzie to jest pokazane z gory dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Harleqin Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 o kurde czy nie napisales o tym wyzej? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 witam nie moge aktywawac windowsa mimo ze wszystko robilem wedlug instrukcji zainstalowalem windowsa, wyskakiwal taki blad, postawilem system od poczatku i znowu to samo pomoze ktos? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ps jesli to ma jakies znaczenie, a cos mi mowi ze ma, to ten ip ktory ma byc wpisany w cmd jest wedug isitdown.us martwy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wczoraj padł serwer, lub został zamknięty i stąd masz ten błąd. Post nr. 1 poprawiony z nowym, działającym serwerem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haker1983 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Mądry jak jak ten wygląd avatara. Wszystko śmiga, test na Vmware 10.0 Windows 8.1 Enterprise x64 PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 @haker1983 Ta włochata małpa?! Dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al044 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Próbowałem już kilku pseudo aktywatorów i nic, system od nowa i lipa i tak kilka razy i w kółko to samo aż trafiłem tutaj i BINGO!!! Działa! Wielkie dzięki autorowi tematu. Windows 8.1 Enterprise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows 10 Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Nie działa Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła, że nie można aktywować komputera. Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami. Dodatkowe informacje można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Nie działa Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła, że nie można aktywować komputera. Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami. Dodatkowe informacje można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji. Nie użyłeś jakiegoś aktywatora przed próbą przypadkiem? Jeżeli nie, to spróbuj z wyłączonym firewall-em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows 10 Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Nie używałem świeżo zainstalowałem system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Nie używałem świeżo zainstalowałem system Spróbuj z wyłączonym firewall i daj znać. Sprawdź dokładnie czy wszystko masz tak jak powinno być, post nr.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows 10 Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Już działa antywirusa nie wyłączyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Już działa antywirusa nie wyłączyłem To dobrze, że zadziałało. Na niektórych maszynach firewall, a w twoim przypadku również antywirus blokuje dostęp do hosta, ale skoro już jest ok, to mamy nastepne, pomocne info dla innych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGolin Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 działa thx (opis z 1 strony) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows 10 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Znowu działa tym razem nie wyłączałem firewalla ani antywirusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest igarashi Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Wczoraj formatowałem komputer, zainstalowałem Windows 8.1 Enterprise i szukałem czegoś, by aktywować system. Tak oto trafiłem właśnie na to forum i specjalnie się zarejestrowałem, by móc odczytać to co było niedostępne dla niezalogowanych. Zrobiłem wszyskto jak jest tu napisane i teraz cieszę się aktywowanym Windowsem. Dzięki! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jatraloch Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Wszystko pięknie działa. Dziękówa . Możecie mi jeszcze powiedzieć czy moge bezpiecznie pobierać aktualizacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieobecny Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows 10 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu się sprawdza czy serwer działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al044 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 U mnie też działa już od tygodnia, a nie wie ktoś czy na tej aktywacji mogę założyć konto Microsoft czy lepiej nie? Bo aktualizacje ściąga elegancko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 U mnie też działa już od tygodnia, a nie wie ktoś czy na tej aktywacji mogę założyć konto Microsoft czy lepiej nie? Bo aktualizacje ściąga elegancko. Możesz wszystko: konta MS, Sklep, Windows Update etc., etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al044 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Dzięki Wielkie za odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepacz Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 skąd w ogóle macie te 8.1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 @kepacz Stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepacz Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apraglowski Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Aktywowane zgodnie z instrukcja, wszystko fajnie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepacz Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 ludziska ! czy jak zainstaluje windows 8.1 z iso nie strace danych ? aktualizujac ze sklepu sie nie traci danych , ale nie wiem jak tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grich21 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 dziś nie dziala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 @grich21 Ciężko jest cokolwiek poradzić, nie znając podstawowych informacji typu: - wersja systemu, którą próbowałeś aktywować? - czy system masz czysty, bez wcześniejszego użycia aktywatorów, itp.? - jaki błąd ci wyskakuje podczas próby aktywowania? - czy na pewno robiłeś to online? W poście [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz większość potrzebnych informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts