Jump to content

Manualna Aktywacja Windows - Vista, 7, 8, 8.1, 10 - Server 2008, 2008R2, 2012, 2012R2 - Office 2010, 2013, 2016

crimson

Recommended Posts

Hej, mam kilka pytań odnośnie tego "kms" oraz windowsa 8.1. Pobieram wlasnie windowsa 8.1 stąd : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tu kilka pytań:

-Czy ta wersja będzie dobra do tej aktywacji? Jak nie to podajcie linka proszę :)

-Czy po tych 180 dniach będę mógł aktywować ponownie w ten sam sposób?

-Czy będę mógł korzystać ze wszystkiego w windows 8?

-Czy istnieje jakiś aktywator, podobny do tego jaki był w windows 7?

-Czy muszę usuwać pliki z drugiego dysku? (parę programów, jakieś pierdoły, filmy)

Serdecznie dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)

Guest alexakar

Cześć.

Mam problem. Otóż włączam CMD jako admin, wrzucam licencje i teoretycznie powinno ruszyc, a praktycznie wyskakuje coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wersja Win. 8.1 6.3 9600 build Enterpise

pomocy! :)

Problem is that KMS Server is not online 24/7 so it does not work all day and nite..

links are by me to my special site.... tested and all clean..

another for you to test  - TW kms server - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

very popular from Russia - online or offline if password ru-board - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

another very popular - online and converts Retail to VL  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   if password 2013

if  password  2013 or ru-board 

Problem is that KMS Server is not online 24/7 so it does not work all day and nite..

links are by me to my special site.... tested and all clean..

another for you to test  - TW kms server - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

very popular from Russia - online or offline if password ru-board - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

another very popular - online and converts Retail to VL  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   if password 2013

if  password  2013 or ru-board 

As far as i know the server is up and running 24/7 for the last two weeks so far.  Anyway, thanks for the hint! ;)

Tez mam ten sam problem  co alexakar i nie ma rozwiazania?

Cześć . Możesz dać dostęp Teamviewer, na pw? Nie ma możliwości, że jak spełniasz wszystkie kryteria z postu nr 1, aktywacja nie działa. Serwer KMS jest online.

no juz wiem w czym problem brat uzył jakiegos aktywatora...  a skąd moge pobrac windows 8.1 pro? na torrentach nigdzie nie moge znaleźć

Sciagam takie cos [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pobierz z naszego forum tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tak, ale na zasadzie Volume License. Jak chcesz retail to to:

Windows 8.1 - Pro/Core x64
Nazwa
pl_windows_8_1_x64_dvd_2707401.iso
JęzykPolski
SHA1657b47accd70ecea2355c599bc577e9b7b906565

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A to jest x86  a ja potrzebuje x64 .a ten retail to mozna aktywowac tym manualem co pisaliscie?

Wiem, sorry. Już poprawiłem post powyżej. Można aktywować manualnie.

No i podziękuj Mr.T za jego wkład w forum i wrzucanie oryginalnych systemów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]