Jump to content

Manualna Aktywacja Windows - Vista, 7, 8, 8.1, 10 - Server 2008, 2008R2, 2012, 2012R2 - Office 2010, 2013, 2016

Recommended Posts

Posted

To co mam teraz robić?Problemy z netem są nadal, przez co nie mogę aktywować systemu. (A zna ktoś się dobrze na kompie? tak to by przejrzał programem team mój komputer i co jest nie tak...)

Posted

Jak chcesz to mogę zajrzeć przez Teamviewer zanim się zdecydujesz na format. No chyba, że jeszcze nie masz nic poinstalowane i wolisz postawić sys od nowa.

Posted

438132435 Hasło: 6082 Bo ja ostatnio wymieniałem dysk twardy i po raz pierwszy kopiowałem dyski. Czy to może być wina uszkodzonego dysku twardego? (Czekam teraz)

EDIT:

Windows 8.1 Pro aktywował mi jakoś Crimson. Serwer taki jak pisał. Bardzo ważne jest, żeby na czas aktywacji wyłączyć zaporę systemu i Windows Defender całkowicie, lepiej przejrzeć dokładnie opcje. Filitr smart screen też dobrze byłoby wyłączyć. Aktualizacje instalujemy po aktywacji systemu. Jeszcze raz dzięki Crimson za aktywację, też życzę ci miłej nocy. :)

Posted

438132435 Hasło: 6082 Bo ja ostatnio wymieniałem dysk twardy i po raz pierwszy kopiowałem dyski. Czy to może być wina uszkodzonego dysku twardego? (Czekam teraz)

EDIT:

Windows 8.1 Pro aktywował mi jakoś Crimson. Serwer taki jak pisał. Bardzo ważne jest, żeby na czas aktywacji wyłączyć zaporę systemu i Windows Defender całkowicie, lepiej przejrzeć dokładnie opcje. Filitr smart screen też dobrze byłoby wyłączyć. Aktualizacje instalujemy po aktywacji systemu. Jeszcze raz dzięki Crimson za aktywację, też życzę ci miłej nocy. :)

Dzięki! Pozdro. :)

Posted

A ja mam nadal ten błąd pomimo, że zainstalowałem jeszcze raz system z zachowanymi aplikacjami i ustawieniami. Mam formata zrobić?

Milosz245 ja nie zachowywałem nic po za osobnymi partycjami a na tym który stawiałem system , zaznaczyłem że zgadzam się pobrać i zainstalować aktualizacje bo pisało  (zalecane) a następnie wybrałem opcje "NIC" czyli nic nie zachowywać co daje czystą partycje na której instalujesz system.

Posted

He, trafiliście w 10. Kompletnie mi to nie potrzebne, ale była chwila że dostałem klucz do wmc i zainstalowałem. Teraz żałuję. Nie chce mi się instalować wszystkiego od początku, dlatego tak trwam i czekam na coś nowego.

Posted

He, trafiliście w 10. Kompletnie mi to nie potrzebne, ale była chwila że dostałem klucz do wmc i zainstalowałem. Teraz żałuję. Nie chce mi się instalować wszystkiego od początku, dlatego tak trwam i czekam na coś nowe

Rozumiem, że masz Windows 8 z dodanym MC i aktywowany, jak tak, to aktualizacja do 8.1 ze sklepu.

Posted

Niestety nie.  Mam dodany wmc ale za groma nie mogę teraz aktywować systemu czymkolwiek

Zostaw info o obecnie zainstalowanym systemie, tym z WMC oraz opisz co i jak. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć z postu. Poza tym, jedynie możesz aktywować systemy z linku w poście nr.1

Posted

Działa wszystko polecam ,działa za pierwszym razem tylko system musi być czysty nie po żadnych haktywatorach i innych cudach na kiju bo ja na win8.1 9600 bulid x64 po aktywatorach nie chciało wejść musiałem od nowa system instalować i poszło gładko. Oczywiście wszystko przy pomocy Crimsona :D

Guest jackqazz
Posted

Jeśli mam problem z manualna po uzyciu haktywatorw to konieczny format czy wystarczy instalacja od nowa win?

Guest grzegozch
Posted

A co z przyciskiem "skorzystaj z większej liczby funkcji w nowej wersji systemu windows"? Teraz przestał on totalnie działac, wywala dziwny błąd. Do czego on służył?

W windows 8.1 nie ma juz klasyfikacji systemu?

Po aktywacji przez KMS nie ma możliwści dodania funkcji.

Posted

Czy jak normalnie działa mi sklep po aktywowaniu 8.1 przez KMS to jest coś nie tak? Zalogowałem się kontem microsoftu i mogę pobierać normalnie aplikacje :D

Posted

Czy jak normalnie działa mi sklep po aktywowaniu 8.1 przez KMS to jest coś nie tak? Zalogowałem się kontem microsoftu i mogę pobierać normalnie aplikacje :D

Wszystko w jak najlepszym porządku. Tak ma być.

Posted

dziękuję CI Crimson, aktywacja przeszła bezproblemowo. Mam jednak małe pytanko, może banalne, ale czy można pobierać aktualizacje jeżeli system jest zaktualizowany sposobem którym podałeś w pierwszym poście? Głównie mam na myśli aktualizację o nazwie GA Rollup A, z tego co zdążyłem wyczytać, to że poprawka wyłapuje lewe klucze. Jeżeli coś wiecie na ten temat, proszę o informację ;)

Posted

1. Można pobierać aktualizaje bezproblemowo i korzystać ze wszystkich opcji: konta MS, sklepy itp.

2. To nie są lewe klucze, to są oryginalne klucez MS do aktywacji poprzez KMS

*sorry za wcześniejszą niby odpowiedź, która była tylko twoim cytatem, ale próbowałem zrobić to przez telefon, bez sukcesu niestety. :)

Posted

Działający klucz na tą chwile, więc się spieszyć

Windows 8.1 RTM Pro Offline Activation RETAIL Keys:
slmgr.vbs -ipk NWYXD-BWK48-BMC8T-6PTGT-XP73H

Siema. Wrzuć go do tematu z telefoniczną aktywacją.