crimson Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 NA CZAS AKTYWACJI ZALECA SIĘ WYŁĄCZENIE FIREWALL ORAZ PROGRAMÓW ZABEZPIECZAJĄCY [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka48 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Działa jak ta lala.Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonomc Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 A co z przyciskiem "skorzystaj z większej liczby funkcji w nowej wersji systemu windows"? Teraz przestał on totalnie działac, wywala dziwny błąd. Do czego on służył?W windows 8.1 nie ma juz klasyfikacji systemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 A co z przyciskiem "skorzystaj z większej liczby funkcji w nowej wersji systemu windows"? Teraz przestał on totalnie działac, wywala dziwny błąd. Do czego on służył? W windows 8.1 nie ma juz klasyfikacji systemu? Może tutaj ktoś będzie wiedział: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
provectus Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 przeszło i aktywowało... A co z przyciskiem "skorzystaj z większej liczby funkcji w nowej wersji systemu windows"? Teraz przestał on totalnie działac, wywala dziwny błąd. Do czego on służył?W windows 8.1 nie ma juz klasyfikacji systemu? została usunieta przez MS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 przeszło i aktywowało... została usunieta przez MS Dzięki za info, że metoda zadziałała. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwan00 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Przed przystąpieniem wybieramy klucz zgodny z naszym systemem tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zostawiajcie info na forum! Zero "Hit And Run"! Uderzenie w przycisk "Lubię to" jako podziękowanie proszę. :-) Czy jak uruchomiłem przed instalacja manualna tak jak powyżej KMS PICO to dlatego nie moge juz zrobić to manualnie tak jak tu ? KMS Pico nie aktywował mi i ta opcja manualna też ...co mam zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Tak, to dlatego. Wybór masz, albo Pico, albo manual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwan00 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Tak, to dlatego. Wybór masz, albo Pico, albo manual. Właśnie...postawiłem go na nowo i działa opcja manualna Dzięki...ale i tak sklep nie działa No to juz działa powoli się uczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareckibmw Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 MOZECIE W***C TE KONTO BO ZROBILEM JE TYLKO PO TO ZEBY K***A PRZECZYTAC TE JE***E ZABLOKOWANE SPOILERY XDDD NIEMA ZA CO Mr.T Czyn swoja powinnosc, zeby wiecej nie mial szansy tutaj wejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Widzę, że kilka osób już aktywowało. Prośba, zostawiajcie info o rezultacie, tutaj na forum. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Właśnie...postawiłem go na nowo i działa opcja manualna Dzięki...ale i tak sklep nie działa No to juz działa powoli się uczę Sklep nie ma nic wspólnego z aktywacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wili Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 szybko łatwo i przyjemnie a najważniejsze że działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeuszw Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Przed przystąpieniem wybieramy klucz zgodny z naszym systemem tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U mnie wyskakuje coś takiego: Trwa aktywowanie produktu cc06............... Błąd :0xc004f074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła , że nie możeaktywować komputera.Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami. Co dalej mam robić . Win 8.1 pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 U mnie wyskakuje coś takiego: Trwa aktywowanie produktu cc06............... Błąd :0xc004f074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła , że nie możeaktywować komputera.Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami. Co dalej mam robić . Win 8.1 pro System postawiony na nowo? Zero haktywatorów w użyciu? Procedura robiona online? Zostaw te wiadomości, to pomyślimy. *Kilka godzin temu aktywowałem z pozytywnym rezultatem. Potwierdzeniem jest również post: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeuszw Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 System postawiony na nowo? Zero haktywatorów w użyciu? Procedura robiona online? Zostaw te wiadomości, to pomyślimy. Tak, Windows 8.1 RTM Aktywator , nie .Trzeba będzie zrobić formata i odrazu tym sposobem, mam rację ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Tak, Windows 8.1 RTM Aktywator , nie .Trzeba będzie zrobić formata i odrazu tym sposobem, mam rację ? Format i do przodu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caution Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Aktywacja przebiegła pomyślnie. Zainstalowałem Windows 8.1 Enterprise bezpośrednio na Windows 8 bez utraty żadnych danych, ustawień i programów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Aktywacja przebiegła pomyślnie. Zainstalowałem Windows 8.1 Enterprise bezpośrednio na Windows 8 bez utraty żadnych danych, ustawień i programów. Dzięki za informację. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 szybko łatwo i przyjemnie a najważniejsze że działa. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeuszw Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Nareszcie aktywowałem na 180 dni .Win 8.1 pro z sierpnia .Dzięki Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimson Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 Nareszcie aktywowałem na 180 dni .Win 8.1 pro z sierpnia .Dzięki Pozdrawiam Super! Dzięki za info Tadeuszw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caution Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Mi nie działa. Nawet po formacie dalej wyświetla się ten komunikat. Błąd :0xc004f074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła , że nie możeaktywować komputera.Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukim Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Serwer już nie jest osiągalny z internetu. M$ pewnie opieprzył admina, że wystawił kms'a do internetu i jak wróci to osiągalny tylko z sieci akademickiej lub przez vpn'a wymagającego logowania id uczelni. Ta uczelnia też miała publicznego kms'a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale po jakimś czasie go zamknęli i dali dostęp tylko z sieci wewnętrznej + vpn dla studentów/pracowników przebywających poza nią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caution Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 W takim razie znasz jakiś działający aktywator? Pico i alexa mi nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukim Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Nie ma działającego aktywatora. Pico to właśnie był ten serwer z tajwanu, tylko program klepał komendy w tle. A nowa wersja kmsa w wersji 6 nie jest rozwalona i dlatego nie ma programów typu microsoft toolkit do aktywacji kms o localhost. Wersja vl = klucze mak (aktywacja telefoniczna bo te publicznie dostępne mają wyczerpany limit aktywacji ) lub właśnie serwery kms dużych instytucji wystawione do internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caution Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Czyli mam rozumieć, że już nie ma możliwości aktywacji win 8.1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal90 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Nie sprawdzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomezo Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Mi za każdym razem wywala błąd połączenia z kms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts