Jump to content

Manualna Aktywacja Windows - Vista, 7, 8, 8.1, 10 - Server 2008, 2008R2, 2012, 2012R2 - Office 2010, 2013, 2016

crimson

Recommended Posts

A co z przyciskiem "skorzystaj z większej liczby funkcji w nowej wersji systemu windows"? Teraz przestał on totalnie działac, wywala dziwny błąd. Do czego on służył?

W windows 8.1 nie ma juz klasyfikacji systemu?

Może tutaj ktoś będzie wiedział: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Przed przystąpieniem wybieramy klucz zgodny z naszym systemem tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zostawiajcie info na forum! Zero "Hit And Run"! Uderzenie w przycisk "Lubię to" jako podziękowanie proszę. :-)

Czy jak uruchomiłem przed instalacja manualna tak jak powyżej KMS PICO to dlatego nie moge juz zrobić to manualnie tak jak tu ? KMS Pico nie aktywował mi i ta opcja manualna też ...co mam zrobić ?

Przed przystąpieniem wybieramy klucz zgodny z naszym systemem tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

U mnie wyskakuje coś takiego:

Trwa aktywowanie produktu  cc06...............

Błąd :0xc004f074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła , że nie możeaktywować komputera.Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami.

Co dalej mam robić . Win 8.1 pro

U mnie wyskakuje coś takiego:

Trwa aktywowanie produktu  cc06...............

Błąd :0xc004f074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła , że nie możeaktywować komputera.Nie można nawiązać połączenia z usługą zarządzania kluczami.

Co dalej mam robić . Win 8.1 pro

System postawiony na nowo? Zero haktywatorów w użyciu? Procedura robiona online?

Zostaw te wiadomości, to pomyślimy.

*Kilka godzin temu aktywowałem z pozytywnym rezultatem. Potwierdzeniem jest również post: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Serwer już nie jest osiągalny z internetu.

M$ pewnie opieprzył admina, że wystawił kms'a do internetu i jak wróci to osiągalny tylko z sieci akademickiej lub przez vpn'a wymagającego logowania id uczelni.

Ta uczelnia też miała publicznego kms'a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

ale po jakimś czasie go zamknęli i dali dostęp tylko z sieci wewnętrznej + vpn dla studentów/pracowników przebywających poza nią.

Nie ma działającego aktywatora.

Pico to właśnie był ten serwer z tajwanu, tylko program klepał komendy w tle.

A nowa wersja kmsa w wersji 6 nie jest rozwalona i dlatego nie ma programów typu microsoft toolkit do aktywacji kms o localhost.

Wersja vl = klucze mak (aktywacja telefoniczna bo te publicznie dostępne mają wyczerpany limit aktywacji ) lub właśnie serwery kms dużych instytucji wystawione do internetu.