Boveer Posted December 4, 2023 Report Posted December 4, 2023 Witam, ogólnie system bardzo fajnie śmiga. Mam problem przy jednym programie. Podczas instalacji wyskakuje taki komunikat jak na 1 foto. Szukałem trochę i ścieżki jak na foto 2 powinny wskazywać dysk C a nie F. Jak mam je zmienić w systemie ? Zmieniłem już wg tego opisu, ale tylko jedną. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razor1995 Posted December 4, 2023 Report Posted December 4, 2023 Porobiłeś sobie dowiązania do folderów na dysku F. Sprawdź tym narzędziem, i skasuj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Boveer Posted December 5, 2023 Author Report Posted December 5, 2023 Możesz napisać coś więcej ? Prróbuję jak na tym filmie i nie dziala. Simisanek1 likes this Quote
Recommended Posts