Szpilka Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Obraz płyty .ISO z Office 2024 po polsku, a dokładnie: Microsoft Office 2024 LTSC Professional Plus - w wersji 64-bitowej. Zdjęcie prezentujące OFFICE 2024: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej na temat tego OFFICE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pakiet Office 2024 zawiera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 5 Part’ów – każdy part oprócz ostatniego, waży: 950 MB WAGA CAŁKOWITA: 4.07 GB Part’y: • Hosting KRAKEN FILES: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] HASŁO: 123 SAM AKTYWATOR OFFICE BEZ OBRAZU PŁYTY: • Hosting KRAKEN FILES: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] • Hosting FAST UPLOAD: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do paczki takie samo jak wyżej. mirr, NikTaki, czarek1212 and 4 others like this Quote
frankopan Posted November 20, 2023 Report Posted November 20, 2023 Nie można go aktywować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Ryzenek Posted November 20, 2023 Report Posted November 20, 2023 Nie moge zainstalować, defender wykrywa wirusa z dysku E: Wyłączyłem skanowanie ochrony w czasie rzeczywistym i działa. Dzięki Quote
Szpilka Posted November 21, 2023 Author Report Posted November 21, 2023 21 godzin temu, frankopan napisał(a): Nie można go aktywować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstalowałeś niepoprawny Office. Przeczytaj w instrukcji w PDF jaki zainstalować i wszystko będzie poprawnie działać. 9 godzin temu, Ryzenek napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie moge zainstalować, defender wykrywa wirusa z dysku E: Wyłączyłem skanowanie ochrony w czasie rzeczywistym i działa. Dzięki W instrukcji, w paczce, w pliku PDF - jest opisane jak wyłączyć Windows Defender w systemach Windows 10 i Windows 11. Quote
wojnar0 Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 czesc, moze ktos przeslac sam aktywator? dzieki Quote
Szpilka Posted November 21, 2023 Author Report Posted November 21, 2023 1 godzinę temu, wojnar0 napisał(a): czesc, moze ktos przeslac sam aktywator? dzieki Łap --> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło: 123 andre, JanKo66 and wojnar0 like this Quote
wojnar0 Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 Godzinę temu, Szpilka napisał(a): Łap --> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło: 123 Dzieki andre likes this Quote
FILAGOL Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 Siema na ile dni aktywator aktywuje tego Office'a ? na 180 dni czy permamentnie ? Quote
razor1995 Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 7 godzin temu, FILAGOL napisał(a): Siema na ile dni aktywator aktywuje tego Office'a ? Jak każdy KMS, czyli na 180 dni. Permanentnie tylko Ohook: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL and brygada69 like this Quote
frankopan Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Ten office 2024 to nic innego jak office 365 Quote
Szpilka Posted November 23, 2023 Author Report Posted November 23, 2023 3 minuty temu, frankopan napisał(a): Ten office 2024 to nic innego jak office 365 To jest to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Deszczu Posted November 26, 2023 Report Posted November 26, 2023 Mam komunikat przy 4 parcie jak wciskam download now Server overloaded. Please try again later. Reszta partów pobrana Quote
Szpilka Posted November 27, 2023 Author Report Posted November 27, 2023 W dniu 26.11.2023 o 11:21, Deszczu napisał(a): Mam komunikat przy 4 parcie jak wciskam download now Server overloaded. Please try again later. Reszta partów pobrana Dodałem w głównym poście nowy hosting dla plików. Sprawdź. Quote
Deszczu Posted November 27, 2023 Report Posted November 27, 2023 Udało mi się pobrać. Swoją drogą działa, aktywowany, więc nie mam zastrzeżeń, plusik leci Quote
NikTaki Posted December 3, 2023 Report Posted December 3, 2023 Dzień dobry wieczór popołudniu. Dziękuję za office wsio działa. Jak ktoś potrzebuje to wrzucam wam wstawkę w 1 parcie :). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czarek1212, duzulek, starcraft2fan and 1 other like this Quote
salad77 Posted December 23, 2023 Report Posted December 23, 2023 W dniu 22.11.2023 o 18:56, razor1995 napisał(a): Jak każdy KMS, czyli na 180 dni. Permanentnie tylko Ohook: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ciekawe dlaczego Ohook jest tak mało znany, wygląda aż za dobrze: permanentna i łatwa aktywacja bardzo wielu wersji a do tego nie gryzie się z defenderem Quote
Fun Posted February 15 Report Posted February 15 Chętnie bym sprawdził, ale jestem tuż po reinstalce Windy planowanej pod późniejszą kopię systemu i nie wiem czy sobie nie zaśmiecę. Miałbym więc pytanie: Czy ta wersja po "witamince" się aktualizuje? tzn. czy po wprowadzeniu na rynek oficjalnej wersji ta zaktualizuje się do niej tak jak kiedyś wczesne wycieki windy 11? Rozumiem oczywiście że oficjalna wersja może zaskoczyć, pytam o przewidywaną "żywotność" tej wersji w stylu bardziej na TAK lub na pewno NIE. Quote
zdzisiek24 Posted November 29 Report Posted November 29 ▲ Po co Ci linki? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a do aktywacji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts