ezx Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Cze艣膰!聽 Chcia艂bym Wam przedstawi膰 stworzon膮 przeze mnie gr臋 dla Windows i Android.聽Roguelike to gry podobne do Rogue (rok 1984). Rogue to legendarna, tekstowa gra typu dungeon crawler. Ta gra zrodzi艂a wiele gier typu roguelike i innych gier opartych na trybie tekstowym (ASCII).聽ByteZ to hardcorowy, tekstowy roguelike/dungeon crawler.聽Ponad 200 unikatowych stworze艅. Odkryte stworzenie lub anomalia s膮 dodawane do Bestiariusza - jest to wirtualna ksi膮偶ka, kt贸r膮 mo偶esz czyta膰 strona po stronie.聽Mam nadziej臋, 偶e spe艂ni艂em r贸wnie偶 Twoje marzenie o tekstowym Roguelike/ASCII RPG dla Windows! ...i jeszcze jedno: gdzie艣 w tych lochach znajduje si臋 bardzo pot臋偶na bro艅: Artefakt. Musisz go odnale藕膰! ...lub po prostu staraj si臋 nie zgin膮膰 w tych proceduralnie generowanych krainach. 聽 Wersja dla systemu Windows ma darmow膮 wersj臋 pr贸bn膮, kt贸ra pozwala pozna膰 gr臋 nie wydaj膮膰 ani grosza.聽 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w]聽聽 聽 Mam nadziej臋, 偶e ten temat nie zostanie uznany za spam. Gra jest niskobud偶etowa, pisana ca艂kowicie przeze mnie w wolnym czasie. 聽 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w] 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w] 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w] 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w] 聽 [Zawarto艣膰 widoczna tylko dla zalogowanych u偶ytkownik贸w] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts