ezx Posted October 25, 2023 Report Posted October 25, 2023 Cześć! Chciałbym Wam przedstawić stworzoną przeze mnie grę dla Windows i Android. Roguelike to gry podobne do Rogue (rok 1984). Rogue to legendarna, tekstowa gra typu dungeon crawler. Ta gra zrodziła wiele gier typu roguelike i innych gier opartych na trybie tekstowym (ASCII). ByteZ to hardcorowy, tekstowy roguelike/dungeon crawler. Ponad 200 unikatowych stworzeń. Odkryte stworzenie lub anomalia są dodawane do Bestiariusza - jest to wirtualna książka, którą możesz czytać strona po stronie. Mam nadzieję, że spełniłem również Twoje marzenie o tekstowym Roguelike/ASCII RPG dla Windows! ...i jeszcze jedno: gdzieś w tych lochach znajduje się bardzo potężna broń: Artefakt. Musisz go odnaleźć! ...lub po prostu staraj się nie zginąć w tych proceduralnie generowanych krainach. Wersja dla systemu Windows ma darmową wersję próbną, która pozwala poznać grę nie wydająć ani grosza. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam nadzieję, że ten temat nie zostanie uznany za spam. Gra jest niskobudżetowa, pisana całkowicie przeze mnie w wolnym czasie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
balusiek Posted November 12, 2024 Report Posted November 12, 2024 Innym też to wyskakuje w nieprzeczytanych? Quote
Recommended Posts