Stapler Posted January 1, 2024 Report Posted January 1, 2024 W dniu 25.10.2023 o 22:08, wiktorynek napisał(a): W tej cenie można mieć porządnego laptopa biznesowego w porządnym wykonaniu lecz bez grafiki dedykowanej. Jakiego laptopa biznesowego do 5000 zł polecasz, 13.9 - 16 cali? Quote
Ryzenek Posted January 4, 2024 Report Posted January 4, 2024 @m4s Lepszego nie znajdziesz, polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
m4s Posted January 4, 2024 Author Report Posted January 4, 2024 Dziękuje , takiego właśnie kupilem i jestem bardzo zadowolony Quote
Ryzenek Posted January 5, 2024 Report Posted January 5, 2024 21 godzin temu, m4s napisał(a): Dziękuje , takiego właśnie kupilem i jestem bardzo zadowolony Moje Gratulacje za udany zakup, mam taki podobny Asus również jestem bardzo zadowolony a za 4 lata kupie nowszą generacje pod windows 12 Quote
ropuch Posted September 5, 2024 Report Posted September 5, 2024 Witam , Podepnę się do tematu. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat takich laptopów: MSI Pulse 15 B13V RTX 4060 + Intel 13700H [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ASUS ROG Strix G15 G513R (2022) Ryzen 7 6800H RTX 3070 Ti [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warte są w ogóle uwagi? Quote
TomOlej Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 W dniu 5.09.2024 o 23:37, ropuch napisał(a): Witam , Podepnę się do tematu. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat takich laptopów: MSI Pulse 15 B13V RTX 4060 + Intel 13700H [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ASUS ROG Strix G15 G513R (2022) Ryzen 7 6800H RTX 3070 Ti [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warte są w ogóle uwagi? Pulse 15 ma świetną kulturę pracy, jest dość tani(droższy od tych cyborgów oferowanych w PL) ale niestety nie jest dostępny w polskiej dystrybucji. Rog strix to też nie najgorsza konstrukcja, jednak msi oferuje nowszy model procesora i gpu, 4060 jest minimalnie gorsze od 3070Ti, jednak 4060 mniej się grzeje a to jest dość istotne w laptopie. ropuch likes this Quote
Franc Posted October 4, 2024 Report Posted October 4, 2024 Posiadam Asusa z serii ROG (tylko z ekranem 17 ) - zastrzeżeń większych brak, z mniejszych - tylko 2 porty USB i kobylaste oprogramowanie ASUSa - to drugie można zastąpić darmowym programikiem G-Helper) Kupiłem ten laptop w mega promocji - zwykle trzymam się od produktów tej firmy z daleka. (lata temu nie byłem zadowolony z monitora i płyty głównej, i tak zostało mi do dziś) ropuch likes this Quote
ropuch Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 W dniu 4.10.2024 o 09:18, TomOlej napisał(a): Pulse 15 ma świetną kulturę pracy, jest dość tani(droższy od tych cyborgów oferowanych w PL) ale niestety nie jest dostępny w polskiej dystrybucji. Rog strix to też nie najgorsza konstrukcja, jednak msi oferuje nowszy model procesora i gpu, 4060 jest minimalnie gorsze od 3070Ti, jednak 4060 mniej się grzeje a to jest dość istotne w laptopie. Dzięki, Ostał mi się Puls a Rog trafił do koleżanki bo się ładniej świecił. Dwa dni temu dopiero wgrałem system na nowy dysk, może dziś się coś zajmę laptopem jak znajdę czas... 22 godziny temu, Franc napisał(a): Posiadam Asusa z serii ROG (tylko z ekranem 17 ) - zastrzeżeń większych brak, z mniejszych - tylko 2 porty USB i kobylaste oprogramowanie ASUSa - to drugie można zastąpić darmowym programikiem G-Helper) Kupiłem ten laptop w mega promocji - zwykle trzymam się od produktów tej firmy z daleka. (lata temu nie byłem zadowolony z monitora i płyty głównej, i tak zostało mi do dziś) Dzięki, Co to znaczy kobylaste oprogramowanie? Ten G-Helper jest ok ? Quote
Franc Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 Kobylaste - duże, ociężałe, z tuzinem rzeczy które były mi zbędne (a w zaporze sieciowej nie nadążałem z wyłączaniem powiadomień o próbie połączeń poszczególnych modułów/plików) G-helper - musisz sam spróbować, programik jest mały, z prostym interfejsem, mi pasuje, szkoda, że do laptopów MSI czegoś takiego nie ma ropuch likes this Quote
Recommended Posts