Nero Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 W przypadku problemów z myszą, niestety odinstalowanie lub zmiana sterownika myszy za pomocą samej klawiatury może być trudniejsze niż przy użyciu myszy. Pyałem NAJWIEKSZYCH geniuszy w internecie i niestety każde wyjaśnienie nie działa. Dojdę do Menedżera zadań i wszelkie inne wskazówki zawodzą, np. nie można przewinąć oraz ROZWINĄĆ aby dostać się do PODNAZW sterowników. Nie znalazłem geniusza który zrobi to tak szybko jak przy uzyciu myszy, i deweloperzy Microsoftu UTRUDNIŁY to każdemu użytkownikowi. Ale to jeszcze nic, a co zrobic gdy sterownik jest nieprawidłowy i nie działa I MYSZ I KLAWIATURA. Tutaj jeszcze wieskze GENIUSZU POTRZEBA Quote
Kosa7 Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 Co to za mysz jest i czy sprawna? Ogólnie bez sterowników czyli na tych systemowych co ma windows powinno wszystko działac przewijanie prawo klik itd Quote
wlodarek1 Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 Uruchom choćby Live jakiegoś Linuxa i zobacz czy na Linuxie ta mysz i klawiatura działają. Quote
Nero Posted October 17, 2023 Author Report Posted October 17, 2023 Sterownik Microsoftu powoduje błąd Np. "Mysz zgodna z HID" - działa ale gdy zmieniłem na ten drugi sterownik "Urządzenie zgodne z HID" nic nie dało sie zrobić, myszka zamarła na amem. Podobnie jest z klawiaturą. Mysz HP Laserowa (USB) nie wymagająca specjalnych sterowników Plug-andPlay Quote
Nero Posted October 19, 2023 Author Report Posted October 19, 2023 m4s podaj TYLKO skróty klawiatury, które odinstalują wadliwe sterownik do myszy Quote
Recommended Posts