massgrave Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 10 minut temu, Send1N napisał(a): Wiem tylko pytanie czy ten aktywator nie aktywuje windy znów na jakieś 45dni? testowałeś u siebie? Opcja KMS38 aktywuje Windowsa do 2038 roku. Nie będzie się "odnawiać" co jakiś czas za pomocą Internetu, jeżeli o to Ci chodzi. Send1N and marcoematteo like this Quote
Send1N Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 Chwile temu w tamtym roku próbowałem aktywować tego typu licencją aby po formacie się automatycznie nic nie aktywowało to czas trwania tego kończył się po 45 dniach i nic nie było automatycznie odnawiane i musiałem to poprawiać w tych lapkach, jakoś dawniej to normalnie działało bez licencji cyfrowej a ostatnimi czasy właśnie taki problem z krótkim okresem licencji (a próbowałem różnych aktywatorów typu kms pico itp) , dlatego wolę się upewnić dzięki za informację. Quote
Nieobecny Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 7 godzin temu, Send1N napisał(a): wiąże się ztym że nawet po formacie system automatycznie się aktywuje np u kogoś innego przy odsprzedaży laptopa? bo właśnie tego chce uniknąć aby klucz nie utkwił sprzętowo na stałe. Przecież klucz można zawsze zmienić - masz tam nawet taką opcję przygotowaną, a druga opcja to komendy slmgr. Send1N likes this Quote
Recommended Posts