nowy0000 Posted Monday at 09:00 AM Report Share Posted Monday at 09:00 AM Witam. Mam takie pytanie: Obecnie mam dwa dyski HDD i wymieniam pierwszy z systemem na SSD i na nim będę instalował od nowa Windowsa. Chodzi o to, że drugi dysk był podłączony podczas instalacji systemu, więc pewnie są na nim jakieś pliki systemowe. Nie chcę go formatować bo robi za magazyn. Stąd pytanie, jak wywalę pierwszy stary dysk i postawie nowy system na SSD i dopiero po tym podłącze ten drugi dysk. To czy jakieś stare pliki systemowe co mogą na nim być nic nie namieszają. Dodam, że wcześniej miałem Win 10 LTSC od Sromotnika i teraz też chcę go zainstalować. Mógłbym robić instalację z dwoma od razu podpiętymi to by te potencjalne stare pliki pewnie nadpisało, ale czytałem, że czasem po odpięciu drugiego dysku system nie chce się uruchomić. Poradzicie coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted Monday at 09:30 AM Report Share Posted Monday at 09:30 AM Spokojnie instaluj z odpiętym drugim dyskiem. renatan and nowy0000 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stens Posted Monday at 09:32 AM Report Share Posted Monday at 09:32 AM Odłącz 2 dyski, podłącz nowy, zainstaluj, następnie podłącz drugi i wszystko będzie w porządku nowy0000 and renatan like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy0000 Posted Monday at 09:35 AM Author Report Share Posted Monday at 09:35 AM Ok dzięki. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts