makinero Posted Saturday at 12:20 PM Report Share Posted Saturday at 12:20 PM Dodam, że rok temu to działało, była inna wersja Firefox. Teraz gdy mam otwarte około 2800 kart, zaznaczam wszystkie i gdy wybieram dodaj to nic się nie dzieje, mam pusto, nic nie dodaje! Tego problemu nie doswiadczylem nigdy w Chrome. Mam ktoś rozwiązanie tego problemu? Mam 64gb ram i 10 rdzeniowy proceosor, więc to nie problem wydajnosciowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBOT Posted Saturday at 03:31 PM Report Share Posted Saturday at 03:31 PM Na co ci 2800 otwartych kart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stens Posted Saturday at 04:04 PM Report Share Posted Saturday at 04:04 PM 3 godziny temu, makinero napisał(a): otwarte około 2800 kart, I co wszyskie naraz czytasz?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted Saturday at 04:24 PM Report Share Posted Saturday at 04:24 PM Tutaj byłeś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted Sunday at 09:33 AM Author Report Share Posted Sunday at 09:33 AM 17 godzin temu, stens napisał(a): I co wszyskie naraz czytasz?? Nie czytam, oglądam YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBOT Posted Sunday at 09:36 AM Report Share Posted Sunday at 09:36 AM Zamykają zakładki problem zniknie i tak nie do kopiesz to do tych filmów co chcesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted Sunday at 09:44 AM Author Report Share Posted Sunday at 09:44 AM Nigdy nie mogę dodać wszystkich zakładek do Firefox, to nie działą na wszystkich PC. Nawet jeśli uruchomię bez moich ustawień, rozszerzeń , wszystkiego. Firefox to największe badziewie jaskiekolwiek istnieje, tego problemu nie doświadczysz w Chrome i Chromopodobnych przeglądarkach. Mogę mieć nawet otwarte i 10000 a prędkość będzie ogromna, bo Firefox je nie uruchamia, one zawsze są uśpione w najnowszych wydaniach Firefox 64-bit. Dajcie mi specjaliste, który rozwiaże ten problem, co powoduje, że nie mogę dodać wszystkich zakładek, a jedno lub kilka mogę. Co jest grane? W notatniku najprostrzym mogę wkleić 2500 adresów URL w sekundę i nie ma problemów a Firefox nawet nie może dodać te adresy do folderu zakładek. Jedna z największych porażek deweloperów od wielu lat. I to nie jest tylko moja opinia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted Sunday at 12:46 PM Report Share Posted Sunday at 12:46 PM 3 godziny temu, makinero napisał(a): one zawsze są uśpione w najnowszych wydaniach Firefox Przecież chromopochodne też usypiają karty od dawna. P.S. To po co używasz Firefox? 2500 kart??? - radzę udać się do lekarza albo psychologa zamiast narzekać na przeglądarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted Sunday at 02:55 PM Author Report Share Posted Sunday at 02:55 PM [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Policz ile masz linków w Historii przegladania a potem śmiej się głupio, że masz ich więcej niż kart Zresztą jest dużo rozszerzeń typu "ManyTabs" i dlaczego na całym świecie tysiace ludzi używa nawet więcej ode mnie kart i nawet je układa według różnych możliwości rozszerzeń. Tylko inteligentni ludzie wiedzieli po co je tworzyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted Sunday at 02:59 PM Report Share Posted Sunday at 02:59 PM Zawiodę cię - zawsze i wszędzie mam wyłączoną historię przeglądania i włączone autoczyszczenie wszystkiego podczas zamykania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted Sunday at 04:31 PM Report Share Posted Sunday at 04:31 PM 1 godzinę temu, makinero napisał(a): Zresztą jest dużo rozszerzeń typu "ManyTabs" i dlaczego na całym świecie tysiace ludzi używa nawet więcej ode mnie kart i nawet je układa według różnych możliwości rozszerzeń. Widzę, że już całkiem mylą się Tobie rozszerzenia z kartami i zakładkami. Wszystko można zainstalować i posortować tylko z głową. P.S. Napisz tutaj wszem i wobec ile razy i kiedy wracasz do każdej z 2500 zakładek? - odpowiem za Ciebie - w 90% nigdy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted Monday at 09:51 AM Author Report Share Posted Monday at 09:51 AM [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jawnie spamujesz na forum, a nie pomagasz. Znalazłem addons "Bookmark Ninja" do Firefox, które błyskawicznie dodaje wszystkie do zakładki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskier Posted Monday at 11:26 AM Report Share Posted Monday at 11:26 AM Na oficjalnym forum Total Commandera też się tak udziela - ten sam nick, ten sam styl, znany z trolowania np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted Monday at 07:17 PM Report Share Posted Monday at 07:17 PM 9 godzin temu, makinero napisał(a): Znalazłem addons "Bookmark Ninja" do Firefox, które błyskawicznie dodaje wszystkie do zakładki. Chłopie, ogarnij się. Zmobilizowałem cię i znalazłeś. Narzekasz na Firefoxa, a używasz. Co jest z Tobą nie tak? Czekałeś aż ktoś Tobie podsunie nazwę rozszerzenia? - to trzeba było zadać takie pytanie w temacie. Kto otwiera najpierw 2500 kart, a potem dodaje je do zakładek? - osobiście i tak myślę, że ściemniasz, bo nawet nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał otwarte 2500 kart i jakakolwiek przeglądarka działałaby poprawnie (oczywiście szybko, bo wszystkie obecne przeglądarki usypiają karty po okresie bezczynności). Zachowujesz się jak typowy gimbus i ktoś musi to powiedzieć (napisać) wprost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted Monday at 11:50 PM Author Report Share Posted Monday at 11:50 PM [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]krza ludziom życie, czym się szczycisz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinero Posted yesterday at 02:43 PM Author Report Share Posted yesterday at 02:43 PM Wszystko jest możliwe, 2577 bez problemu. Użycie RAM - 5GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago Wierz mi, nie ma czym się szczycić z tyloma kartami. Przerost formy nad treścią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts