Jump to content

Dlaczego nie mogę dodać zakładki do wszystkich otwartych kart (stron/TABS) w Firefox?

makinero

Recommended Posts

Dodam, że rok temu to działało, była inna wersja Firefox.

Teraz gdy mam otwarte około 2800 kart, zaznaczam wszystkie i gdy wybieram dodaj to nic się nie dzieje, mam pusto, nic nie dodaje! Tego problemu nie doswiadczylem nigdy w Chrome.

Mam ktoś rozwiązanie tego problemu? Mam 64gb ram i 10 rdzeniowy proceosor, więc to nie problem wydajnosciowy.

Nigdy nie mogę dodać wszystkich zakładek do Firefox, to nie działą na wszystkich PC. Nawet jeśli uruchomię bez moich ustawień, rozszerzeń , wszystkiego. Firefox to największe badziewie jaskiekolwiek istnieje, tego problemu nie doświadczysz w Chrome i Chromopodobnych przeglądarkach. Mogę mieć nawet otwarte i 10000 a prędkość będzie ogromna, bo Firefox je nie uruchamia, one zawsze są uśpione w najnowszych wydaniach Firefox 64-bit.

Dajcie mi specjaliste, który rozwiaże ten problem, co powoduje, że nie mogę dodać wszystkich zakładek, a jedno lub kilka mogę. Co jest grane?

W notatniku najprostrzym mogę wkleić 2500 adresów URL w sekundę i nie ma problemów a Firefox nawet nie może dodać te adresy do folderu zakładek. Jedna z największych porażek deweloperów od wielu lat.  I to nie jest tylko moja opinia.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Policz ile masz linków w Historii przegladania a potem śmiej się głupio, że masz ich więcej niż kart :D

Zresztą jest dużo rozszerzeń typu "ManyTabs" i dlaczego na całym świecie tysiace ludzi używa nawet więcej ode mnie kart i nawet je układa według różnych możliwości rozszerzeń.  Tylko inteligentni ludzie wiedzieli po co je tworzyć.

1 godzinę temu, makinero napisał(a):

Zresztą jest dużo rozszerzeń typu "ManyTabs" i dlaczego na całym świecie tysiace ludzi używa nawet więcej ode mnie kart i nawet je układa według różnych możliwości rozszerzeń.

Widzę, że już całkiem mylą się Tobie rozszerzenia z kartami i zakładkami. Wszystko można zainstalować i posortować tylko z głową.

P.S. Napisz tutaj wszem i wobec ile razy i kiedy wracasz do każdej z 2500 zakładek? - odpowiem za Ciebie - w 90% nigdy!

9 godzin temu, makinero napisał(a):

Znalazłem addons "Bookmark Ninja" do Firefox, które błyskawicznie dodaje wszystkie do zakładki.

Chłopie, ogarnij się. Zmobilizowałem cię i znalazłeś. Narzekasz na Firefoxa, a używasz. Co jest z Tobą nie tak? Czekałeś aż ktoś Tobie podsunie nazwę rozszerzenia? - to trzeba było zadać takie pytanie w temacie.

Kto otwiera najpierw 2500 kart, a potem dodaje je do zakładek? - osobiście i tak myślę, że ściemniasz, bo nawet nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał otwarte 2500 kart i jakakolwiek przeglądarka działałaby poprawnie (oczywiście szybko, bo wszystkie obecne przeglądarki usypiają karty po okresie bezczynności). Zachowujesz się jak typowy gimbus i ktoś musi to powiedzieć (napisać) wprost.