Wolfestein123 Posted September 13, 2023 Report Share Posted September 13, 2023 Witam. Ma ktoś jeszcze spolszczenie do Windowsa XP Media Center? Nie mogę takowego nigdzie znaleźć. Jedyne co znalazłem to listę plików którą sobie już uzupełniłem, poza plikiem "mcelocpack_PLK.exe" także jeśli ktoś taki plik gdzieś ma lub wie gdzie go znaleźć, byłbym wdzięczny. Robię sobie ze starego komputera serwer na zdjęcia i filmy i to wszystko będzie pod telewizorem, więc Media Center byłby najlepszym wyborem xD Ryzenek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted September 13, 2023 Report Share Posted September 13, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfestein123 Posted September 15, 2023 Author Report Share Posted September 15, 2023 Dzięki wielkie, w poniedziałek sprawdzę czy działa bo będę się za to zabierał :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted September 15, 2023 Report Share Posted September 15, 2023 15 minut temu, Wolfestein123 napisał(a): Dzięki wielkie, w poniedziałek sprawdzę czy działa bo będę się za to zabierał Proszę bardzo, nie ma za co dziękować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymitsu Posted July 7 Report Share Posted July 7 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTI1996 Posted September 22 Report Share Posted September 22 dzieki tez szukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts