Jump to content

Dysk SSD dziala na 100%

lasica0014

Recommended Posts

A jest możliwość ze ten problem jest przez aktualizacje? Windowsa np przed problemem przestala mi dzialac wyszukiwarka kolo startu noi nie udalo sie naprawic wiec opcja odzyskiwanie przywróć domyślne naprawilem wyszukiwarkę noi zaktualizował sie Windows i mam 100% 

No tak jak ma 100% ok 5 min po resecie nie jestem w stanie nic włączyć zostaje reset przyciskiem na pc zeby to pobrac i uruchomić musialem 3 razy resetowac pcta :) ogolnie zawiesza sie na amen i nie wiadomo skad sie bierze 100% w procesach wszytko ma 0mb/s zrobilem format C i nic nie pomoglo 

są jakies programy ktore go sprawdzą? tak aby na marne nie wysylac aby dostac odpowiedz "u nas działa" pytam moze dysk jest sprawny a jakis sterownik nawala wkoncu zrobilem format C i sie zaaktualizował samodzielnie bo nie działała mi wyszukiwarka przy znaczku windowsa zrobilem format zaczeła dzialac ale ssd w zamian ma 100% 

12 minut temu, lasica0014 napisał(a):

są jakies programy ktore go sprawdzą? tak aby na marne nie wysylac aby dostac odpowiedz "u nas działa" pytam moze dysk jest sprawny a jakis sterownik nawala wkoncu zrobilem format C i sie zaaktualizował samodzielnie bo nie działała mi wyszukiwarka przy znaczku windowsa zrobilem format zaczeła dzialac ale ssd w zamian ma 100% 

Wadliwy, na moje oko to jest jakieś zwarcie dysku wymień dysk skoro jest jeszcze na gwarancji

Programem od producenta sprawdż tym sposobem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]