katakno Posted September 8, 2023 Report Posted September 8, 2023 Witam. Mój problem polega na tym że na jednym z komputerów wyskakuję mi błąd INACCESSIBLE BOOT DEVICE mimo że na drugim z tym samym dyskiem (przeniosłem dysk z jednego do drugiego) nagle znika i działa. Restowalem bios ale nic nie pomoglo. Zna ktoś może przyczynę? Dziękuję bardzo za pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Rudio Posted September 8, 2023 Report Posted September 8, 2023 Witaj na forum. Podaj więcej informacji, jaki dysk, jakie komputery, ustawienia rozruchowe. Bez tych informacji nikt nie będzie zgadywał. Quote
starcraft2fan Posted September 9, 2023 Report Posted September 9, 2023 W dniu 8.09.2023 o 15:08, katakno napisał(a): Witam. Mój problem polega na tym że na jednym z komputerów wyskakuję mi błąd INACCESSIBLE BOOT DEVICE mimo że na drugim z tym samym dyskiem (przeniosłem dysk z jednego do drugiego) nagle znika i działa. Restowalem bios ale nic nie pomoglo. Zna ktoś może przyczynę? Dziękuję bardzo za pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Spróbuj przełączyć AHCI na RAIDa lub odwrotnie. Też kiedyś nad tym siedziałem długo ; ) Daj znać czy pomoże. Quote
Recommended Posts