b4ndit Posted August 10, 2023 Report Posted August 10, 2023 Szukam windowsa 7 x64 bez zadnego SP1 SP2 bez podpisywania cyfrowo sterownikow. Od kilku dni walcze z systemem poniewaz padl mi dysk w laptopie pod serwis aut. wymienilem dysk i za kazdym razem jak isntaluje windowsa i chce zainstalowac sterowniki do kabla serwisowego wyskakuje blad "brak podpisu cyfrowego" i nie moge tego obejsc probwalem wylaczyc podpis komendami i opcja z botowania ciagle to samo. Czy ktos posaida moze czysty 7 z wylaczona ta opcja ? Quote
iskier Posted August 10, 2023 Report Posted August 10, 2023 Zobacz tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
brygada69 Posted August 11, 2023 Report Posted August 11, 2023 Polecam systemy od NiKKA, instalowałem kuzynowi te wersje Najlepiej instaluj professional niektóre programy tego wymagają. @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Szukam windowsa 7 x64 bez zadnego SP1 SP2 bez podpisywania cyfrowo sterownikow W Win 7 można łatwo obejść podpis sterowników. Gdy wyskoczy komunikat sterownik nie podpisany cyfrowo klikasz instaluj mimo to. Quote
Guest Posted August 11, 2023 Report Posted August 11, 2023 22 godziny temu, b4ndit napisał(a): Szukam windowsa 7 x64 bez zadnego SP1 SP2 bez podpisywania cyfrowo sterownikow. Od kilku dni walcze z systemem poniewaz padl mi dysk w laptopie pod serwis aut. wymienilem dysk i za kazdym razem jak isntaluje windowsa i chce zainstalowac sterowniki do kabla serwisowego wyskakuje blad "brak podpisu cyfrowego" i nie moge tego obejsc probwalem wylaczyc podpis komendami i opcja z botowania ciagle to samo. Czy ktos posaida moze czysty 7 z wylaczona ta opcja ? Od dawna na Windows 7 nie siedzę ale czy czasem podczas instalacji sterownika nie wystarczy kliknąć zainstaluj mimo to. A tak swoją drogą chyba da się wyłączyć te komunikaty wciskając F8 podczas uruchamiania systemu, wybierając odpowiednią opcję a przynajmniej w Windows 10 się da. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts