piter1114 Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 Musze zablokować dostęp do przeglądarki google chrome. Macie jakiś sprawdzone sposób? Kiedyś sprawdzał się doraźnie dodatek Simple Startup Password ,ale nie działa. Proszę o pomoc. Quote
stens Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
piter1114 Posted August 2, 2023 Author Report Posted August 2, 2023 Bardziej chodziło mi o blokadę dostępu do przeglądarki niż poszczególnych stron. Mam w niej dziesiątki zakładek, więc blokowanie zajęłoby mi spoooooro czasu. Quote
Kosa7 Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 Z tego co pamiętam musisz utworzyć osobny profil prywatny przynajmniej tak jest na firefoxie i wtedy możesz hasło założyć do swojego profilu. Quote
piter1114 Posted August 2, 2023 Author Report Posted August 2, 2023 w chrome nie widzę takiej opcji... Quote
Kosa7 Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Nie widzisz takiej opcji bo to trzeba robić po przez config przeglądarki przynajmniej tak robiłem dawniej w firefoxie Za pewne są jakies dodatki które uproszczają zarządzanie profilami w przeglądarce oraz hasłem trza tylko poszukać Quote
s3ba__ Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts