LeonFilip Posted July 23, 2023 Report Posted July 23, 2023 SPECYFIKACJE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witam, mam dosyć nietypowy problem, a mianowicie RDR 2 nie chce się włączać i znalazłem przyczynę grzebałem niedawno w biosie i udało mi się ustawić taką opcję, że mam kartę zintegrowaną oraz dedykowaną do użytku, no i to jest fajna sprawa, bo na przykład mogę nagrywać bądź streamować kartą zintegrowaną, dzięki czemu odciążam kartę dedykowaną, no ale właśnie napotkałem problem z tym RDR 2, Włączając grę procesy się uruchamiają bez problemu, ale nic dalej się nie dzieje poza tym, że po kilkunastu minutach wyskakuje mi komunikat, że program napotkał problem rozwiązanie jest takie, że przed uruchomieniem RDR 2 wyłączam Integrę w Menedżer urządzeń i uruchamiam grę i wszystko śmiga jak mam już grę odpaloną, to mogę z powrotem włączyć Integrę i gra nie wywala wszystko działa tylko muszę to robić za każdym razem co męczy, więc pytanie teraz do was, czy ktoś napotkał się z takim problem i czy można to jakoś naprawić? Rzeczy typu aktualizowanie czy reinstalowanie sterowników nie pomogło Quote
windows81 Posted July 23, 2023 Report Posted July 23, 2023 To się chyba ustawieniach windowsa ustawiało Ustawienia ekranu -> ustawienia grafiki - > przeglądaj i wskaż lokalizację do pliku .exe od RDR2 i tam powinna być opcja wyboru grafiki. Quote
walterM Posted July 26, 2023 Report Posted July 26, 2023 tylko ta gierka czy inne tez? sprobuj wlaczyc bez internetu, dodatkowo sprawdz integralnosc plikow gierki. mozna by tez usunac zainstalowane sterowniki do igpu gdyz windows powinien miec je dolaczone, chociazby starsza wersje ich. Quote
Recommended Posts