Jump to content

Nie wiem jak stworzyć obraz z muzyką na YouTube

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak stworzyć obraz z muzyką na YouTube.

Mam talent muzyczny potrafię stworzyć megamiksy, nawet ze 100 utworów, ale nie wiem jak dodać do 1 godzinnego miksu jakiś taneczny film-podkład i umieścić na YouTube, dla mnie to za skomplikowane. czy ktoś może mi wyjaśnić krok - po kroku, aby mógł wreszcie po 10 latach wrzucać własną tworczosc na YouTube?

Posted

A jest jakiś darmowy coś w rodzaju "Videobold". W sumie nie wiem jakie filmy umieszczać, a ja chcę, chociaż spektrogram jak właśnie w tej płatnej wersji. Czyli coś zapętlonego obrazu w godzinie.

Nie chcę się bawić w skomplikowane programy. Chcę super szybko, super łatwo, automatycznie dodac muzykę jednym kliknięciem. I odrazu chcę zapisać. Nie chce sie w coś bawić.

Mnie interesuje TYLKO muzyka, ale żeby coś było widac na YouTube, coś zwiazanego z muzyką elektroniczną. A JA Z EDYCJĄ FILMÓW/VIDEO  NIE MA NIC WSPOLNEGO

Posted

Prościej się da może być ten program Youtube Movie Maker [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Posted

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]o co chodzi z tym programem, dużo fukcji, jakiś okien ale jak TYLKO DODAC MUZYKĘ, dodać nazwę, obraz jakis pulsujący i tyle.

jedynie ten cholernie płatny program jest niezwykle prosty.  Ale co zrobić jak to płatne co miesiąc.

"Videobold"

Posted

To chyba nie zagłębiłeś się w temat - to się nadaje do każdej muzyki, zwłaszcza jeśli wybierzesz oscyloskop.

Możliwości jest mnóstwo.

Poza tym chciałeś coś prostego i spektrogram - jak sobie wyobrażasz, że spektrogram może pasować lub nie do muzyki tanecznej?

Posted
17 godzin temu, Napromieniowany napisał(a):

Ale Lipa, myślałem, że w 2023 roku jest coś ciekawego, a tu wszystko płatne...

Porzucam więc pomysł YouTube, nigdy wiec tam nic nie uda mi się zamieścić, błyskawicznie, prosto i łatwo.