makinero Posted July 10, 2023 Report Posted July 10, 2023 Nie wiem jak stworzyć obraz z muzyką na YouTube. Mam talent muzyczny potrafię stworzyć megamiksy, nawet ze 100 utworów, ale nie wiem jak dodać do 1 godzinnego miksu jakiś taneczny film-podkład i umieścić na YouTube, dla mnie to za skomplikowane. czy ktoś może mi wyjaśnić krok - po kroku, aby mógł wreszcie po 10 latach wrzucać własną tworczosc na YouTube? Quote
makinero Posted July 10, 2023 Author Report Posted July 10, 2023 A jest jakiś darmowy coś w rodzaju "Videobold". W sumie nie wiem jakie filmy umieszczać, a ja chcę, chociaż spektrogram jak właśnie w tej płatnej wersji. Czyli coś zapętlonego obrazu w godzinie. Nie chcę się bawić w skomplikowane programy. Chcę super szybko, super łatwo, automatycznie dodac muzykę jednym kliknięciem. I odrazu chcę zapisać. Nie chce sie w coś bawić. Mnie interesuje TYLKO muzyka, ale żeby coś było widac na YouTube, coś zwiazanego z muzyką elektroniczną. A JA Z EDYCJĄ FILMÓW/VIDEO NIE MA NIC WSPOLNEGO Quote
Ryzenek Posted July 10, 2023 Report Posted July 10, 2023 Prościej się da może być ten program Youtube Movie Maker [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
iskier Posted July 10, 2023 Report Posted July 10, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
makinero Posted July 10, 2023 Author Report Posted July 10, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]o co chodzi z tym programem, dużo fukcji, jakiś okien ale jak TYLKO DODAC MUZYKĘ, dodać nazwę, obraz jakis pulsujący i tyle. jedynie ten cholernie płatny program jest niezwykle prosty. Ale co zrobić jak to płatne co miesiąc. "Videobold" Quote
iskier Posted July 10, 2023 Report Posted July 10, 2023 To chyba nie zagłębiłeś się w temat - to się nadaje do każdej muzyki, zwłaszcza jeśli wybierzesz oscyloskop. Możliwości jest mnóstwo. Poza tym chciałeś coś prostego i spektrogram - jak sobie wyobrażasz, że spektrogram może pasować lub nie do muzyki tanecznej? Quote
makinero Posted July 11, 2023 Author Report Posted July 11, 2023 17 godzin temu, Napromieniowany napisał(a): Ale Lipa, myślałem, że w 2023 roku jest coś ciekawego, a tu wszystko płatne... Porzucam więc pomysł YouTube, nigdy wiec tam nic nie uda mi się zamieścić, błyskawicznie, prosto i łatwo. Quote
Recommended Posts