darude123 Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 Witam Posiadam licencję oem windows 7 za którą dawno temu zapłaciłem w sklepie. Mam klucz, pudełko itd. Wszystko jest na starym kompie, chcę tą licencję przenieść na nowy komputer z windows 11. Tak wiem że teoretycznie jest to niezgodne z ms, ale zgodne z ue. Jak to najlepiej zrobić? Na starym kompie z 7 zaktualizować go do 10, utworzyć konto ms, podpiąć stary komp do konta ms. Na nowym kompie przy instalacji 11 zalogować się tym kontem ms dodać nowy komp i odpiąć stary? Czy jest jakaś prostsza droga typu na nowym kompie z windows 11 podać klucz z windows 7? Czy to wszystko jest loteria? I drugie pytanie bo wiem że konto ms nie jest wymagane, rozumiem że jak się nim zaloguje do windows 11 i system się aktywuje to rozumiem że mogę zmienić wtedy konto na lokalne żeby nie logować się kontem ms, a mimo to system będzie dalej aktywowany? Quote
Krzysztof80 Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 Poprostu zainstaluj system przy użyciu klucza z 7 i tyle konto microsoftu nie jest ci do tego potrzebne Quote
stens Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 Godzinę temu, Krzysztof80 napisał(a): i tyle konto microsoftu nie jest ci do tego potrzebne Taaak, to podaj mu sposób zainstalowania Windows 11 bez konta Microsoftu. Quote
darude123 Posted June 27, 2023 Author Report Posted June 27, 2023 To akurat najmniejszy problem bo da się to na dzień dzisiejszy obejść, w sumie tak 11 zainstalowałem na tym nowym kompie. Ryzenek likes this Quote
Krzysztof80 Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 1 godzinę temu, stens napisał(a): Taaak, to podaj mu sposób zainstalowania Windows 11 bez konta Microsoftu. Mówisz masz i nawet po Polsku jest info likes this Quote
LAGUNA Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 To miał podać @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a nie Wy. Ja nie potrzebuje, bo wiem, ale jak ktoś pisze że konto nie potrzebne to niech od razu poda sposób. Hermogenes likes this Quote
Recommended Posts