kris0000 Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Moja żona zrobiła niby aktualizacje a zrobiło się takie cos ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
berthold61 Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 No to format i nowa instalka , nie lepiej linuxa od razu ? Quote
kris0000 Posted June 16, 2023 Author Report Posted June 16, 2023 Nic z tym nie zrobię? Nie miałem nigdy linuxa. Quote
stens Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 1 godzinę temu, kris0000 napisał(a): Nic z tym nie zrobię? Tak, zrobisz, na nowo zainstalujesz Windowsa. Nie widzisz że wirusy opanowały Twój komputer. No i format dysku. Quote
Franz Maurer Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 No to fajna aktualizacja formacik i stawiaj system na nowo. Żonce uświadom, że nie należy wszystkiego klikać jak popadnie tylko trzeba najpierw pomyśleć czy to nie żadna podpucha Quote
berthold61 Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 5 godzin temu, kris0000 napisał(a): Nic z tym nie zrobię? Nie miałem nigdy linuxa. Działa to tak samo jak windows i tak samo się instaluje a jak nie masz specjalnych programów tylko pod windowsa to tym bardziej instaluj linuxa i takich niespodzianek nie będziesz miał / Quote
Franz Maurer Posted June 16, 2023 Report Posted June 16, 2023 Godzinę temu, berthold61 napisał(a): Działa to tak samo jak windows i tak samo się instaluje a jak nie masz specjalnych programów tylko pod windowsa to tym bardziej instaluj linuxa i takich niespodzianek nie będziesz miał / Jak ja bym miał używać linuxa to chyba bym padł na głowę kompatybilność ma bardzo słabą w stosunku do windowsa ciągle trzeba coś kombinować żeby działało i dla takiego zwykłego użytkownika linux jest gorszy w obsłudze niż windows, poza tym jak ktoś nieuważnie klika to i na linuxie złapie wirusa. Quote
kris0000 Posted June 18, 2023 Author Report Posted June 18, 2023 Właśnie żona nie rozumie co się mówi więc jak mi się zechce to wgram nowego Windowsa. Taka kara za brak używania mózgu. Franz Maurer and plusik like this Quote
Recommended Posts