gsobanski4 Posted June 8, 2023 Report Posted June 8, 2023 Mam pytanko techniczne dotyczące blaszki usztywniającej gniazdo procesora „BACKPLATE”, która znajduje się z drugiej strony płyty głównej. Chciałbym ją przełożyć z uszkodzonej płyty do drugiej sprawnej, w której właśnie brakuje „BACKPLATE”, nie wiem czy ona jest przyklejona do płyty bo odkręciłem mocowanie do socketu procesora, a „BACKPLATE” dalej trzyma się sztywno. Próbować ją czymś podważyć i oderwać ? Proszę o poradę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
VACek Posted June 8, 2023 Report Posted June 8, 2023 Jest przyklejona taśmą dwustronną, weź delikatnie suszarką do włosów nagrzej i powoli podważaj. Powinno odskoczyć gsobanski4 likes this Quote
gsobanski4 Posted June 8, 2023 Author Report Posted June 8, 2023 Dzięki, pomogło ! VACek likes this Quote
Recommended Posts