SouthSider13 Posted June 5, 2023 Report Posted June 5, 2023 Cześć. Szukam taniego adaptera BT do PC. Posiadam bezprzewodowe słuchawki douszne Jays T-Seven | ANC. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jakieś propozycje? Quote
ITFun Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Osobiście używam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie mam z nim żadnych problemów zasięg też dobry. Słuchawki to: Apple AirPods Pro (2. generacji) Quote
BartAcid Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Może i ja takowy wypróbuje. Mam Tp-Linka BT4.0 i jeszcze jakiś już nawet pod 5.0. Niestety słuchawki czy to jakieś tanie ale spoko czy Xiaomi Buads maja problemy z działaniem jeśli się odsunę od nadajnika więcej niż na 1,5m. Tak zaczyna przerywać że nie da się słuchać. Z telefonami słuchawki działają nawet z drugiego pomieszczenia. Quote
brygada69 Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Ten też działa dobrze. Adapter musi obsługiwać BT 5.0 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek likes this Quote
SouthSider13 Posted June 6, 2023 Author Report Posted June 6, 2023 Zamówiłem Adapter TP-LINK UB500. Dzięki. Ryzenek likes this Quote
Recommended Posts