beep Posted May 30, 2023 Report Posted May 30, 2023 Hej poleci mi ktoś jakiegoś zmodowanego win11 tak aby gry na sd działały jak najlepiej? Dla przykładu na czystym 11 od ms w Saints row 2022 udaje się osiągnąć do 70 fps, gta v od 45 - 75, ets2 podobne wyniki, czy modem uda mi się osiągnąć coś więcej? Quote
damian5142 Posted June 1, 2023 Report Posted June 1, 2023 Ogólnie powinno osiągnąć się lepsze wyniki na mod systemie bez zbędnego syfu, aczkolwiek pojawia się pytanie czy jakieś rzeczy będą Ci potrzebne przykładowo microsoft store... Nie posiadam steam decka, ale propo systemu polecam pobrać od GhostSpectre Quote
beep Posted June 1, 2023 Author Report Posted June 1, 2023 4 godziny temu, damian5142 napisał(a): Ogólnie powinno osiągnąć się lepsze wyniki na mod systemie bez zbędnego syfu, aczkolwiek pojawia się pytanie czy jakieś rzeczy będą Ci potrzebne przykładowo microsoft store... Nie posiadam steam decka, ale propo systemu polecam pobrać od GhostSpectre No ms store by się przydał albo sama aplikacja Xbox do gamepass bo na wersji od ms to zużycie procesora to ok 20% bez żadnych uruchomionych programów i 4gb ramu Quote
r4d1m Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 I jak ogarnął ktoś już windowsa pod steam deck ? Sam używam Windeck Os i nie jestem zadowolony Quote
beep Posted October 17, 2023 Author Report Posted October 17, 2023 5 godzin temu, r4d1m napisał(a): I jak ogarnął ktoś już windowsa pod steam deck ? Sam używam Windeck Os i nie jestem zadowolony Ja używam ReviOS, jest dosyć lekki i prosty działa na moim daily pc i na Sd równie dobrze, zero ścinek i niepotrzebnego grzania się, póki co 2 miesiące bez problemów. Quote
anonymous78 Posted February 5, 2024 Report Posted February 5, 2024 Czy ktoś aktywował win 10/11 na steam decku? Quote
Ryzenek Posted February 5, 2024 Report Posted February 5, 2024 20 minut temu, anonymous78 napisał(a): Czy ktoś aktywował win 10/11 na steam decku? Próbuj tym sposobem podobno działa anonymous78 likes this Quote
wowo89 Posted February 18, 2024 Report Posted February 18, 2024 jeśli nie przeraża Cię język angielski to polecam - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gry działają spoooro szybciej, średnio 5-10% FPS więcej niż na oryginalnym systemie. Quote
C9S Posted February 18, 2024 Report Posted February 18, 2024 jak chcecie wydajność lepszą to sobie pobierzcie oryginał ze strony ms [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] potem dism ++ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] potem w dism wywalacie zbędne rzeczy wpisujecie w menu start serivices albo uslugi i wyłączacie co zbędne jeszcze można wywalić swap i plik hibernacji żeby mniej miejsca zajmowało winSXS można wywalić backup w windows\resurces\themes można wyrzucić motywy w windows\web\walpapers tapety i jeszcze pare rzeczy by się znalazło mogłem coś pomylić bo na win dawno nie siedziałem Quote
Recommended Posts