Aks Posted May 24 Report Share Posted May 24 Dzień dobry. Korzystam z Microsoft 365 z uczelnianego adresu w przeglądarce Safari telefonu lub iPada. Kiedy z ekranu głównego daję „pobierz plik” nic się nie dzieje, kiedy wchodzę w lokalizację pliku Documents i stamtąd pobieram plik do „Pliki” w moim iPhonie i otwieram go to cały tekst jest edytowany różnymi czcionkami, grafiki są rozmieszczone dowolnie, nie przypomina to w niczym edycji, której poświęciłam czas. Teraz mam tak z dokumentem Word, wcześniej z prezentacją Power Point. Ściągnęłam aplikację i wtedy po pobraniu z „Documents” plik otwierał się prawidłowo, po jej odinstalowaniu ponownie uległ zmianie. Nie chcę korzystać z aplikacji ze względu na prywatność, czasem też potrzebuję pokazać komuś swój dokument poza platformą uczelnianą, wolałabym wysłać plik a nie link, poza tym w linku również nie otwiera mi tego poprawnie. Nie wiem już co robić, szkoda marnować czas, starałam się o spójność, stworzyłam własne grafiki, które system sobie przerobił. Nie chcę też polegać na kolegach i koleżankach, którym udostępniam plik, by mogli go poprawnie pobrać i odesłać mi z powrotem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts