willaq23 Posted May 23 Report Share Posted May 23 Cześć, mam taki problem że po pewnym czasie nieużywania i wygaśnieciu ekranu po obudzeniu zmienia się kształt kursora w coś takiego jak załączam. Pomaga restart komputera, próbowałem także przeinstalować na nowo system i zmieniłem na 10 Pro - wersja pełna - lecz także ten błąd występuje, na wcześniejszym systemie Home zdarzało się także że kursor całkowicie stawał się niewidoczny. Czy ktoś miał podobny problem na modzie od Sromotnika ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted May 24 Report Share Posted May 24 Zaktualizuj sterownik karty graficznej, wygląda na to, że nawala. starcraft2fan and BodziuRat like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
promil Posted May 26 Report Share Posted May 26 Dziwny temat. Próbowałeś ustawić niestandardowy kursor? Z ciekawości bym to zrobił Plus zainstalował czysty system i zobaczył, czy dalej tak będzie. Na początku bez sterowników do grafy, jak będzie tak samo, to potem ze sterownikami i zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts