hawrisor Posted May 15 Report Share Posted May 15 Siemanko. Poszukuje naprawde dobrego i lekkiego systemu pod fivem. Zalezy mi na tym aby byla mozliwosc klipowania poprzez ten caly xbox. Szperałem troszke ale niestety nic nie znalazlem. Moze macie jakies naprawde lekkie systemy bez zadnych smieci itd? Zalezy mi najbardziej na wydajnosci oraz na klipowaniu poprzez tego xboxa. Dzieki wielkie za pomoc. Miłego! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted May 16 Report Share Posted May 16 Bez urazy ale żaden system nie przyśpieszy ci słabego PC na tyle by o czego oczekujesz było komfortowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted May 16 Report Share Posted May 16 Od 2016 jesteś na forum i ty jeszcze prosisz żeby ktoś za ciebie poszukał ci systemu,coś ty przez te lata robił, zero nauki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawrisor Posted May 17 Author Report Share Posted May 17 22 godziny temu, wbak1102 napisał(a): Od 2016 jesteś na forum i ty jeszcze prosisz żeby ktoś za ciebie poszukał ci systemu,coś ty przez te lata robił, zero nauki. Zero nauki? Nie pakuj kazdego do jednego worka kolego Nie kazdy ogarnia 100% co i jak dlatego prosze was o pomoc Ale no tak. Lepiej jest sie nad slabszym wywyzszyc by pokazac swoje ego zamiast po prostu i po ludzku pomoc jak czlowiek czlowiekowi 23 godziny temu, VACek napisał(a): Bez urazy ale żaden system nie przyśpieszy ci słabego PC na tyle by o czego oczekujesz było komfortowe Powiem tak. Roznice sa jakies napewno. Pare fps jest wiecej na modowanym systemie niz wlasnie na oryginalnym. I dlatego poszukuje wlasnie modowanego bez bloatware telemetrii i innych syfow ale z jedynym wyjatkiem. Bym mogl klipowac wlasnie przez xboxa. Jesli nie ma takiego no to juz o xboxie mozemy zapomniec. Zalezy mi na 10 . Mialbys cos ciekawego do polecenia? Dzieki wielkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted May 17 Report Share Posted May 17 Głupoty to ty pisać umiesz ale systemu szukać i czytać ci się nie chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted May 17 Report Share Posted May 17 3 godziny temu, hawrisor napisał(a): Powiem tak. Roznice sa jakies napewno. Pare fps jest wiecej na modowanym systemie niz wlasnie na oryginalnym. I dlatego poszukuje wlasnie modowanego bez bloatware telemetrii i innych syfow ale z jedynym wyjatkiem. Bym mogl klipowac wlasnie przez xboxa. Jesli nie ma takiego no to juz o xboxie mozemy zapomniec. Zalezy mi na 10 . Mialbys cos ciekawego do polecenia? Dzieki wielkie Albo jedno albo drugie Ogólnie stawianie w10/11 na tak starą platforme to kiepska sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawrisor Posted May 17 Author Report Share Posted May 17 12 godzin temu, VACek napisał(a): Albo jedno albo drugie Ogólnie stawianie w10/11 na tak starą platforme to kiepska sprawa. To prawda aczkolwiek nie mam innej mozliwosci. Musze sobie jakos poradzic. Dobra to moze bez tego xboxa. Dalbys rade cos polecic? Cos bez zbednego syfu. Cos swiezego najlepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted May 18 Report Share Posted May 18 12 godzin temu, hawrisor napisał(a): To prawda aczkolwiek nie mam innej mozliwosci. Musze sobie jakos poradzic. Dobra to moze bez tego xboxa. Dalbys rade cos polecic? Cos bez zbednego syfu. Cos swiezego najlepiej Po latach doświadczeń, jestem zdania że tylko czysty system + własna optymalizacja bo przynajmniej jesteś świadomy co i jak wyłączyłeś, bo prędzej czy później zawsze coś jest nie tak jakiegoś składnika w modzie brakuje. A tak jak sam powyłączasz (bez usuwania, ten sam efekt tylko system więcej waży co i tak przy cenach dysków nie robi znaczenia) to później wiesz gdzie i jak to włączyć zen888 and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts