MUSASHI Posted April 24 Report Share Posted April 24 Witam, mam taki problem otóż po wejściu w ustawienia wiadomości, więcej ustawień i szybkie odpowiedzi miałem tam przygotowanych kilkadziesiąt gotowych odpowiedzi stworzonych samodzielnie. Jednakże gdy próbowałem wyłączyć głos gdzie przy odbieraniu połączenia automatycznie słychać dzwonek + głos w języku angielskim i tego chciałem się także pozbyć chyba popełniłem błąd. Lecz po stworzeniu najpierw kopii telefonu potem zrobiłem przywracanie fabryczne lecz niestety dalej problem nie został usunięty i do tego te gotowe szablony odpowiedzi w sms całkowicie zniknęły. Nie mogę ich przywrócić z kopii, wszystko przywraca poza tymi gotowymi szablonami sms. Wie może ktoś z Was czy problem można jakoś rozwiązać pozytywnie czy niestety nic już nie da się zrobić aby móc te szablony z gotowymi odpowiedziami móc odzyskać ??? Pozdrawiam i liczę na pomoc w rozwiązaniu wyżej opisanego problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts