ampa Posted March 18 Report Share Posted March 18 Znajomy kupił dysk seagate 2 TB przenośny. Przyniósł bo coś nie chciał mu działać (wykrywać komp). U mnie działał ale coś mi nie dawało spokoju z testami więc go rozebrałem, a tu Ciekawe że po wpisaniu S/N na stronie pokazuje że jeszcze na gwarancji do 23.06.2023 więc już to ogarnęli w jakiś sposób, chyba że obudowa z oryginalnego dysku. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 18 Report Share Posted March 18 Dla tego jestem zdania że lepiej kupić fizyczny dysk 2,5 + do tego za pare złotych obudowę pod USB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted March 18 Report Share Posted March 18 Piękny dysk, widzę miniaturyzacja poszła ostro do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGraco Posted Tuesday at 05:36 PM Report Share Posted Tuesday at 05:36 PM Hm, można prosić o wyjaśnienie co jest na zdjęciu? Bo niestety grafik nie widzę. Po komentarzach trochę się domyślam, ale jednak nie w 100 procent... Z góry dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampa Posted Wednesday at 08:54 AM Author Report Share Posted Wednesday at 08:54 AM Na zdjęciu jest otworzony dysk seagate 2TB w obudowie kupiony najprawdopodobniej na ali zawierający zminiaturyzowany dysk talerzowy najnowszej generacji a tak naprawdę gołego pena przymocowanego na kleju i wklejoną na takiej taśmie piankowej blachę grubości około 5mm aby był odpowiedni ciężar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted Wednesday at 11:27 AM Report Share Posted Wednesday at 11:27 AM postęp jak się patrzy strach kupować na Ali współczuję Twemu znajomemu wbicia się na minę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts