areklat Posted March 18 Report Share Posted March 18 Witam, ostatnio złożyłem sobie drugi komputer tylko pod gry( do pracy mam laptopa i tam oficjalny win 10). Specyfikacja: Intel 13900K Rtx 4090 Strix Ram 32 GB Doradźcie czy lepiej win 10 czy już może 11 ( nie miałem z 11 do czynienia za dużo) Myslałem o ReviOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted March 18 Report Share Posted March 18 Godzinę temu, areklat napisał(a): Myslałem o ReviOS. Skoro tak myślisz to polecamy ReviOS do gier, ale jest mnóstwo modów w necie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z3N3K Posted March 18 Report Share Posted March 18 @areklat Jeszcze długo Win11 nie będzie wymagany jako minimum więc lepiej najświeższy Win10, do samego grania polecam któryś od FBConan [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], tylko ustaw sobie lokalizację na PL żeby gry instalowały się domyślnie po Polsku, albo i nie jeśli wolisz w Eng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts