Jump to content

Windows 10 aktywacja tanim kluczem

Franz Maurer

Recommended Posts

Witam serdecznie, czy aktywacja systemu windows 10 tanim kluczem jest lepsza niż użycie aktywatora ? głównie chodzi o bezpieczeństwo użytkowania systemu bo jak wiadomo aktywatory czasami zawierają "witaminki". A taki klucz mógłby być dobrym sposobem. Pewnie legalność klucza jest zerowa no ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać cudów. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  Może klucz z takiej stronki ? Wiktorynek kiedyś polecał :)

Wołam @wiktorynekbo widziałem, że jesteś obeznany w temacie :)

NIe nie jest lepsza. Jest gorsza gdyz lepiej dać to siano żulowi i aktywować aktywatorem. Przynajmniej zawsze ktoś ci powie dzień dobry.

TO co masz wydać na ten klucz wpłąć na forum a ja ci klucz wyślę do aktywacji. Będzie przynajmniej jakiś pozytek.

Chyba, że tani klucz to oferta na purepc czy innej stronie ze sprawdzonym źródłem i ceną 80-200zł

bison616 and Franz Maurer like this

Rozumiem, chodzi mi szczególnie o bezpieczeństwo bo czytałem przed chwilą, że aktywatory mogą być niebezpieczne tzw. Wysyłanie loginu i hasła czort wie gdzie, wykorzystywanie pc do cichego kopania kryptowalut itd. 

@BartAcid A tak z ciekawości skąd masz taki klucz aktywacyjny ? bo na forum chętnie mogę wpłacić pieniądze.

Nie wiadomo skąd pobierane aktywatory owszem często mogą zawierać szkodliwy kod. Na forum jest dział gdzie są sprawdzone i względnie bezpieczne aktywartory którymi już nie jeden "testowo" robił aktywację.

Klucz mam właśnie z aktywatora z forum. Nie musi być koniecznie najnowszy dostępny.

Franz Maurer likes this

3 godziny temu, Franz Maurer napisał(a):

Pewnie legalność klucza jest zerowa no ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać cudów. 

Nie jestem wyrocznią. To są klucze z odzysku. Wystawiają fakturę, więc biorą na siebie odpowiedzialność.

W każdym razie nigdy nie miałem żadnych problemów z kluczami Windows i Office. Nawet reklamacje bezproblemowe.

Tu też mogę polecić: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Można dostać jeszcze jakiś rabat powołując się na winclub.

Franz Maurer likes this

@wiktorynek Czyli od złej biedy można sobie kupić klucz gamivo ok. A co do strony cyber-sklep to oni mają te klucze nowe oryginalne czy jak to u nich wygląda ? Dziękuję za odpowiedź :)

Aktywuje takim kluczem system i po formacie muszę go znowu wprowadzać czy wtedy już klucz się gdzieś zapisuje i system sam się aktywuje ? Rozumiem, że klucz działa tylko na jednym komputerze tak ?