Franz Maurer Posted March 17 Report Share Posted March 17 Witam serdecznie, czy aktywacja systemu windows 10 tanim kluczem jest lepsza niż użycie aktywatora ? głównie chodzi o bezpieczeństwo użytkowania systemu bo jak wiadomo aktywatory czasami zawierają "witaminki". A taki klucz mógłby być dobrym sposobem. Pewnie legalność klucza jest zerowa no ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać cudów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może klucz z takiej stronki ? Wiktorynek kiedyś polecał Wołam @wiktorynekbo widziałem, że jesteś obeznany w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plusik Posted March 17 Report Share Posted March 17 Ja używam taki klucz od 3 lat kupiłem go na chińskim portalu i do dziś nie ma problemu nawet podczas przejścia na win 11 aktywował się automatycznie Franz Maurer likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAcid Posted March 17 Report Share Posted March 17 NIe nie jest lepsza. Jest gorsza gdyz lepiej dać to siano żulowi i aktywować aktywatorem. Przynajmniej zawsze ktoś ci powie dzień dobry. TO co masz wydać na ten klucz wpłąć na forum a ja ci klucz wyślę do aktywacji. Będzie przynajmniej jakiś pozytek. Chyba, że tani klucz to oferta na purepc czy innej stronie ze sprawdzonym źródłem i ceną 80-200zł bison616 and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 Rozumiem, chodzi mi szczególnie o bezpieczeństwo bo czytałem przed chwilą, że aktywatory mogą być niebezpieczne tzw. Wysyłanie loginu i hasła czort wie gdzie, wykorzystywanie pc do cichego kopania kryptowalut itd. @BartAcid A tak z ciekawości skąd masz taki klucz aktywacyjny ? bo na forum chętnie mogę wpłacić pieniądze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAcid Posted March 17 Report Share Posted March 17 Nie wiadomo skąd pobierane aktywatory owszem często mogą zawierać szkodliwy kod. Na forum jest dział gdzie są sprawdzone i względnie bezpieczne aktywartory którymi już nie jeden "testowo" robił aktywację. Klucz mam właśnie z aktywatora z forum. Nie musi być koniecznie najnowszy dostępny. Franz Maurer likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted March 17 Report Share Posted March 17 Co ty z tymi aktywatorami? Nikt normalny dziś nie używa KMS, tylko aktywuje system metodą DIgital License. bison616 and Franz Maurer like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 @WidziorMógłbyś coś więcej napisać na temat aktywacji systemu za pomocą Digital License ? jak to wygląda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodarek1 Posted March 17 Report Share Posted March 17 A ja zrobiłem upgrade swojej 11-stki z wersji home do premium za pomocą aktywatora kupionmeglo za 109 zł na stronie ''scdkey'' . Czy taki klucz jest legalny czy nie ? Podczas instalacji system aktywoewał się bdez problemów .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted March 17 Report Share Posted March 17 3 godziny temu, Franz Maurer napisał(a): Pewnie legalność klucza jest zerowa no ale za tą cenę to nie ma co się spodziewać cudów. Nie jestem wyrocznią. To są klucze z odzysku. Wystawiają fakturę, więc biorą na siebie odpowiedzialność. W każdym razie nigdy nie miałem żadnych problemów z kluczami Windows i Office. Nawet reklamacje bezproblemowe. Tu też mogę polecić: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Można dostać jeszcze jakiś rabat powołując się na winclub. Franz Maurer likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 @wiktorynek Czyli od złej biedy można sobie kupić klucz gamivo ok. A co do strony cyber-sklep to oni mają te klucze nowe oryginalne czy jak to u nich wygląda ? Dziękuję za odpowiedź Aktywuje takim kluczem system i po formacie muszę go znowu wprowadzać czy wtedy już klucz się gdzieś zapisuje i system sam się aktywuje ? Rozumiem, że klucz działa tylko na jednym komputerze tak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts