Hip3r Posted March 13 Report Share Posted March 13 Instrukcja 1. Pobierany skrypt z tematu 2. Uruchamiany skrypt jako administrator 3. Po skończeniu działania skryptu, odpalamy gpedit.msc 4. Cieszymy się edytora lokalnych zasad grupy na Windows 10 Home. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 14 Report Share Posted March 14 Nie to że zły dział, to nie sprawdziłeś czy temat już jest starcraft2fan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted March 14 Report Share Posted March 14 Dodajmy, że nie ma wszystkich opcji oraz że są one po angielsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted March 14 Author Report Share Posted March 14 15 godzin temu, VACek napisał(a): Nie to że zły dział, to nie sprawdziłeś czy temat już jest Chyba sprawdziłem ale wpisując edytor lokalnych zasad grupy i nie było, mój sposób jest prostszy od tego z 2016. Godzinę temu, wiktorynek napisał(a): Dodajmy, że nie ma wszystkich opcji oraz że są one po angielsku. Ciekawe po sprawdziłem ten skrypt na Windows 10 Home x64 PL i było po polsku. starcraft2fan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts