dstjr Posted March 13, 2023 Report Posted March 13, 2023 Windows 12 na horyzoncie. Oto co już wiadomo o kolejnym systemie Microsoftu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 and Ryzenek like this Quote
plusik Posted March 4, 2024 Report Posted March 4, 2024 WINDOWS 12 NADCHODZI. DUŻO WYŻSZE WYMAGANIA SPRZĘTOWE, MODEL SUBSKRYPCJI I MODUŁOWA ST [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
plusik Posted March 18, 2024 Report Posted March 18, 2024 Windows 12 – nowy pomysł, jak mógłby wyglądać kolejny system Microsoftu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Kosa7 Posted March 19, 2024 Report Posted March 19, 2024 Podobno windows 10 miał byc ostatnim i rozwijany cały czas aktualizacjami funkcji tymczasem co Tpm w jedenaście nie pykło i nie sprzedało się tyle płyty co miało i procesorków? plusik and Patryk.P like this Quote
plusik Posted March 24, 2024 Report Posted March 24, 2024 Microsoft potwierdza. Nowy system operacyjny to nie jest Windows 12 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
plusik Posted March 25, 2024 Report Posted March 25, 2024 Co już wiemy o Windows 12? Wymagania, cena, data premiery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Patryk.P Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 On 3/19/2024 at 12:19 PM, Kosa7 said: Podobno windows 10 miał byc ostatnim i rozwijany cały czas aktualizacjami funkcji tymczasem co Tpm w jedenaście nie pykło i nie sprzedało się tyle płyty co miało i procesorków? No, umowa z Intelem im nie pykła plusik likes this Quote
zdzisiek24 Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 Jak tak czytam i oglądam filmiki krążące w necie na temat nadchodzącego 24h2 i 12ki to mam nieodparte wrażenie wielkiego krzyku o nic i kolejnego sequela "The Neverending Story". Moment 5 też miał być krokiem naprzód i był, ale kolejnym w błoto i kałuże. Łata na łacie i łatą pogania. Tu będzie to samo a wisienka w postaci AI niewiele zmieni. Niech w ciszy i spokoju dopieszczają tę sierotę a 12kę ... jak to dawniej bywało Final i dopiero wtedy fanfary. LAGUNA, Patryk.P, vegeta80 and 1 other like this Quote
Patryk.P Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 9 minutes ago, zdzisiek24 said: Jak tak czytam i oglądam filmiki krążące w necie na temat nadchodzącego 24h2 i 12ki to mam nieodparte wrażenie wielkiego krzyku o nic i kolejnego sequela "The Neverending Story". Moment 5 też miał być krokiem naprzód i był, ale kolejnym w błoto i kałuże. Łata na łacie i łatą pogania. Tu będzie to samo a wisienka w postaci AI niewiele zmieni. Niech w ciszy i spokoju dopieszczają tego sierotę a 12kę ... jak to dawniej bywało Final i dopiero wtedy fanfary. Mnie tak szczerze zastanawia jedna rzecz. Dlaczego oni tak pchają w zaparte te wymagania procków/TPM, co oni myślą, że ktoś nagle się przerzuci na sprzęt z wyższej półki na moim Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz/8,00 GB RAM działa prima sort. Teraz jeszcze specialnie dowalili z tymi instrukcjami, żebyś przypadkiem na zbyt starym PC-cie nie zainstalował hahaha. LAGUNA and plusik like this Quote
LAGUNA Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 3 godziny temu, Patryk.P napisał(a): Teraz jeszcze specialnie dowalili z tymi instrukcjami, żebyś przypadkiem na zbyt starym PC-cie nie zainstalował hahaha. Ze dwa miesiące jak się pojawi znajdą się tacy co przerobią i poleci na starszych sprzętach. 11-stka też miała być na nowizne. plusik and Patryk.P like this Quote
vegeta80 Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 Windows dla mnie już nie istnieje po tych zmianach żeby jeszcze większe wymagania miał to ja podziękuje. LAGUNA and Patryk.P like this Quote
zdzisiek24 Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 @vegeta80 ... ja na takie dylematy mam jeden sposób. Puszczam tą pieśń i wszystko traci znaczenie. LAGUNA and Patryk.P like this Quote
LAGUNA Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 Zdzisiu cichutko bo jak sztuczna usłyszy to wsi będzie ................................ a tak to teran nawet dziesiętni dostaja Nowa aktualizacja Windowsa 10 dużo zmienia. Warto zainstalować Patryk.P and plusik like this Quote
plusik Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 Windows 12 coraz bliżej. Czego oczekiwać i dlaczego nie będzie to system dla każdego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Patryk.P and LAGUNA like this Quote
zdzisiek24 Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 @LAGUNA Kolego. W kraju gdzie osiem gwiazdek wśród elit to norma, gdzie prezydenta wolno lżyć od głupków i kretynów a policja i wojsko to szmaty ... żadne hamulce już nie obowiązują a ja próbuje się tylko wtopić w ten trynd. Stapler, LAGUNA and Patryk.P like this Quote
LAGUNA Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 1 godzinę temu, zdzisiek24 napisał(a): W kraju gdzie osiem gwiazdek wśród elit to norma, gdzie prezydenta wolno lżyć od głupków i kretynów Zdzisiu to jest deczko inaczej ,specjalnie miał taki długopis bo od tego rośnie popularność,to jest zagranie psychologiczne . Pamiętasz jakie Lechu miał pióro ! ten się wyróżniał z tłumu. odnośnie 12-stki to co miesiąc inne wieści. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik likes this Quote
Recommended Posts