jkaw Posted March 11 Report Share Posted March 11 Dzień dobry. Zainstalowałem Windows XP w laptopie HP G62-b10W ale nie mam sterowników WiFi i innych. Czy ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stens Posted March 11 Report Share Posted March 11 Jak sobie napiszesz to będziesz miał Producent tylko daje na siódemkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygada69 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Tu powinny być sterowniki. Podaj model karty WiFI [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berthold61 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Starsze wersje DPRSU 10-ki do chyba 13-ki mają stery do xp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted March 13 Author Report Share Posted March 13 Niestety Panowie. Nie zdołałem ujarzmić iksa pe. Nie mam sterownika Wifi. HP G62-b10SW. Karta Broadcom 4313 802.11b/g/n. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygada69 Posted March 13 Report Share Posted March 13 Link do sterowników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz pobrać ten program po uruchomieniu zaznacz pobierz tylko indeksy i zainstalować brakujące stery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted March 15 Author Report Share Posted March 15 W dniu 13.03.2023 o 16:08, brygada69 napisał(a): Link do sterowników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz pobrać ten program po uruchomieniu zaznacz pobierz tylko indeksy i zainstalować brakujące stery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki bardzo za podpowiedź. Serdecznie pozdrawiam JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted March 19 Report Share Posted March 19 W dniu 13.03.2023 o 11:41, jkaw napisał(a): Niestety Panowie. Nie zdołałem ujarzmić iksa pe. Nie mam sterownika Wifi. HP G62-b10SW. Karta Broadcom 4313 802.11b/g/n. Pozdrawiam Nie warto instalatować starszego systemu niż instaluje producent fabrycznie ponieważ albo się nie będzie dało jak bo wywali BSOD lub będzie brakować sterowników a w najlepszej sytuacji trzeba będzie się nakombinować jak w przypadku Windows 7 na nowym sprzecie żeby wszystko działało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted March 20 Author Report Share Posted March 20 Dzięki za wszystkie porady Panowie. Odstępuję uroczyście od win xp na rzecz Win 7. Serdecznie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygada69 Posted March 20 Report Share Posted March 20 Na słaby komputer polecam ten system aktywacja KMS-em Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts